המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
שלחתימייל שלי EDEN8152 גמייל
תודה רבה!
שלחתימייל שלי EDEN8152 גמייל
תודה רבה!
נכוןאני לא כל כך מבינה בנושא - אני אשמח שמישהו יענה לי בפשטות. בגדול יש סבסוד גם לילדי אברכים השנה, והדרגה נקבעת ע"פ הכנסה לנפש במשפחה - כל ההכנסות לחלק למספר הנפשות. עד כאן הבנתי נכון?
נחשבות כ50 או 100 שחהאם מלגה של הכולל ודתות נלקחות בחשבון כהכנסות?
לפי מה שזכור לי (מקווה שאני לא טועה) הדגרה נקבעת לפי ההכנסות של שנה שעברה ולכן א"א לשנות דרגה אלא אם כן תכניסי גם את החדש ואז הם יעשו דרגה חדשהאם אני צריכה ללדת אחרי החגים, ותצטרף בעז"ה עוד נפש למשפחה שתוריד את ההכנסה החודשית לנפש. אני אוכל להגיש מחדש בקשה ולקבל דרגה נמוכה יותר?
לחודש?נכון
נחשבות כ50 או 100 שח
כןלחודש?
אני בעז"ה אכניס אותו למעון כמו הגדולה שבשבילה אני אגיש בקשה עכשיו. אני אוכל אז להגיש בקשה חדשה?לפי מה שזכור לי (מקווה שאני לא טועה) א"א לשנות דרגה אלא אם כן תכניסי גם את החדש ואז הם יעשו דרגה חדשה
מצויןאני בעז"ה אכניס אותו למעון כמו הגדולה שבשבילה אני אגיש בקשה עכשיו. אני אוכל אז להגיש בקשה חדשה?
למרות שלפי הנתונים הבנתי שגם ככה אני אקבל את הדרגה הכי נמוכה...
המזכירה של המעון אמרה לי שאני אקבל את הדרגה הכי נמוכה. אבל הסימולטור של משרד התמ"ת לא נתן לי פחות מדרגה 5-6.מצוין
אז מה הלחץ?
אם זה לא מפריע מבחינת ההכנסות אז אין שום בעיהועוד משהו - לפני כמה חודשים אמרו לי שכדאי שיהיו לי 36 שעות שבועיות, אחרת מקפיצים לי את הדרגה אוטומטית בדרגה 1 למעלה. ביקשתי יפה מהבוס להוסיף שעות והוא ב"ה נענה.
עכשיו הבנתי שלא צריך, כי הלימודים של בעלי בכולל נחשבים ל36 שעות ומספיק שרק לאחד ההורים יהיה כזה היקף משרה.
האם זה שאני כן עובדת בסוף 36 ש"ש בא לרעתי (אי רק אציין שבין כך ובין כך המשכורת שלי לא עוברת את ה-5...)
אז תבדקי טובהמזכירה של המעון אמרה לי שאני אקבל את הדרגה הכי נמוכה. אבל הסימולטור של משרד התמ"ת לא נתן לי פחות מדרגה 5-6.
לא יודעת מה מביניהם הנכון...
תיכנסי דרך זהעוד שאלה. הבנתי שהרישום הוא דרך האיזור הממשלתי האישי. נכנסתי לשם ולא ראיתי שום מידע לגבי מעונות או משרד החינוך/רווחה/תמ"ת. האם זה אומר שהמנהלת של המעון לא עדכנה את הרישום של הבת שלי? (רשמתי אותה אחרי שהרישום הרשמי נסגר). מה עושים?
נכנסתי דרך פה. כתוב שם שתהליך ההרשמה הוא זיהוי במערכת ההזדהות הממשלתית, ואז הגשת הבקשה. אוקיי, את א' עשיתי. מה עם החלק השני?תיכנסי דרך זה
![]()
בקשה לקבלת דרגה והשתתפות בשכר לימוד, במעונות יום ומשפחתונים (תשפ"ה)
שירות זה מאפשר להורים להגיש באופן מקוון, בקשה לקבלת סיוע והשתתפות מהמדינה בשכר הלימוד של ילדיהם במעון או במשפחתון לשנת הלימודים תשפ"ה. את הבקשה ניתן להגיש לאחר השלמת הרישום מול מנהלת המעון או רכזת המשפחתונים.www.gov.il
עדיין מנהלות המעונות לא רשמו את הילדים
לחכות בסבלנותנכנסתי דרך פה. כתוב שם שתהליך ההרשמה הוא זיהוי במערכת ההזדהות הממשלתית, ואז הגשת הבקשה. אוקיי, את א' עשיתי. מה עם החלק השני?
איך אפשר בכלל להגיש בקשה אם הבת שלי עוד לא רשומה רשמית במעון?
כי עדיין המנהלות לא רשמו את הילדיםזה מה שכתוב בקישור ששלחת
אני רואה את הפרטים של הבת שלי, אבל אין בכלל אפשרות לסמן אותה, כמו שצריך לעשות.
- לאחר תהליך ההזדהות - השירות יציג את כל המידע הרלוונטי ממרשם האוכלוסין, בין השאר: כתובתכם, מספר הילדים עד גיל 18, פרטי הילדים בגילאים הרלוונטים לרישום – עד גיל 49 חודשים (שם, מספר זהות ותאריך לידה).
- יש לסמן את הילדים שאתם מעוניינים לרשום לסבסוד.
- לבחירת מסגרת לימודית - יש לבחור יישוב ולאחר מכן - לבחור מסגרת לימודית ביישוב זה.
- ניתן לחפש מסגרת לפי סמל המסגרת, שם המסגרת או הכתובת.
בקיצור, הסתבכתי...
תודה רבה רבה על כל העזרה! אני באמת אחכה כנראה עם הבקשה, לפחות עד שהבת שלי תהיה רשומה בצורה מסודרת ויהיה סימולטור מעודכן לתשפ"ג (בינתיים בסימולטור יש רק אפשרות לתשפ"א או תשפ"ב והבנתי שהנהלים השנה לא כמו באף אחת מהשנתיים הנ"ל)אוכל לעזור באישי
נכון לעכשיו זה כמו שנים עברותודה רבה רבה על כל העזרה! אני באמת אחכה כנראה עם הבקשה, לפחות עד שהבת שלי תהיה רשומה בצורה מסודרת ויהיה סימולטור מעודכן לתשפ"ג (בינתיים בסימולטור יש רק אפשרות לתשפ"א או תשפ"ב והבנתי שהנהלים השנה לא כמו באף אחת מהשנתיים הנ"ל)
למשל הענין של ה-36 שעות, שגם לימודים בכולל נחשבים. זה משהו שלא היה לפני תשפ"ג.נכון לעכשיו זה כמו שנים עברו
למה לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //