דרוש מידע תמת תשפג

יש לי הרגשה שהמהירות שהם קיבלו דרגה לתשפ"ג
זה מהסנכרון שאולי יש כבר ?

ליתר דיוק: זה רק הרגשה שלי!!!!
אין עדיין מידע מוסמך ומדיוק בעניין

יש למישהו מידע לגבי סינכרון של תמ''ת עם ביטוח לאומי?
ואני בתשפ"ב קיבלתי דרגה מאוד מהר
התקשרה פקידה , עדכנה את המסמכים ולאחר מספר דקות נשלחה לי הדרגה למייל
כך שלא בטוחה שזה מעיד על סינכרון.
יכול להיות שאין להן עומס והן מחשבות את הדרגה מהר.

בקשו ממני לשאול:
כמה שעות שבועיות צריך אברך?
1657662243915.png

(האשה עובדת 36 ש"ש)

יש מישהו שיודע יותר לגבי סנכרון הנתונים שנה הבאהץ האם זה נכון? האם יש קנס במקרה כזה או רק אי קבלת דרגה?

יש למישהו טופס הצהרת הורה לומד תשפ"ג?
אני רוצה להגיש בקשת דרגה וצריך את המסמך הזה

הגשתי בקשה לדרגה שלשום בלילה ואתמול בבוקר קיבלתי דרגה :)
תענוג

המערכת לא תקינה כרגע ?
מנסה להגיש וכותב שיש תקלה
רק לי ?

לימוד בכולל נחשב כ-36 ש"ש ולא רלוונטי כמה בפועל
אבל באישור לימודים ובהצהרת הורה לומד - צריך לרשום שעות.
מה יהיה אם ירשום שלומד רק חצי יום?
מה יהיה אם ירשום שלומד יום שלם וזה לא מדויק?

משהו יודע האם בפ״ב היה סינכרון עם ביטוח לאומי ?

עדיין לא קיבלתי דרגה לפב
אייך מזרזים את הענין ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה