דרוש מידע תמת תשפג

אני צריכה ללדת בעז"ה באלול, יש עניין להגיש עכשיו דרגה ואז לבקש לעדכן או פשוט לחכות?

אני צריכה ללדת בעז"ה באלול, יש עניין להגיש עכשיו דרגה ואז לבקש לעדכן או פשוט לחכות?
אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.
אם את מכניסה חוץ מזה ילד גדול יותר למעון - למה לא להגיש בקשה? לא חבל על החודשים בינתיים?

אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.
אם את מכניסה חוץ מזה ילד גדול יותר למעון - למה לא להגיש בקשה? לא חבל על החודשים בינתיים?
יש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.
איך זה עובד? אם מאשרים לי עכשיו דרגה מסוימת אני יכולה לבקש עוד חודשיים לשנות דרגה?

יש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.
איך זה עובד? אם מאשרים לי עכשיו דרגה מסוימת אני יכולה לבקש עוד חודשיים לשנות דרגה?
כרגע מקבלים דרגה ואחרי הילדה משתנת הדרגה מהלידה ואילך

אשתי חזרה מח"לד ב-22\03\21
בעיקרון צריך להביא תלושים של 4.5.6.
אבל התלוש של ה-4 כתוב שם שחייב במס הכנסה-30318 בגלל הדמי לידה
משהו יודע אם זה בסדר לשלוח את זה??

הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכויים

הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכויים
עדיף להגיש חודשים 5.6.7
בשביל שלא יהיה להם על מה להסתבך
אני תמיד מעדיפה להביא את הכי חלק ומדויק בשביל שלא יתקע/ יסתבך

בונוס והוצאות רכב מחושבים כחלק מהברוטו?

הי,
האם מישהו יוכל לשלוח לי נספח מס' 1- אשור מעסיק לשנת תשפ"ג?
תודה

בהגשת הבקשה, מה למלא על בעל אברך? מה סוג העיסוק?

אם אני עובדת וגם לומדת לתואר ראשון מה למלא, עובדת ולומדת או לומדת לתואר ראשון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה