דרוש מידע תמת תשפג

אם יש לי בתלוש מסוים, שאני צריכה דווקא אותו, הכנסה שהיא הפרשים מחודש אחר - אפשר לבקש שיתעלמו מזה?
@המוכשר !!! - תודה לך!!!

שאלה קצת בורה...
מה ההבדל בין דרגה זמנית לקבועה-אני עצמאית
יש הבדל בחישוב בינהם?

שאלה קצת בורה...
מה ההבדל בין דרגה זמנית לקבועה-אני עצמאית
יש הבדל בחישוב בינהם?
אין הבדל בסכום
זמנית זה לזמן מוגבל בדרך כלל לחודש וצריך להשלים עוד מסמכים לקבל קבועה וקבועה זה עד סוף השנה

אם יש לי בתלוש מסוים, שאני צריכה דווקא אותו, הכנסה שהיא הפרשים מחודש אחר - אפשר לבקש שיתעלמו מזה?
@המוכשר !!! - תודה לך!!!
לא התעלמות לגמרי אבל לפרוס לכמה חודשים
אבל השנה אפשר כמעט כל רצף חודשים שרוצים אז זה יותר פשוט

אין הבדל בסכום
זמנית זה לזמן מוגבל בדרך כלל לחודש וצריך להשלים עוד מסמכים לקבל קבועה וקבועה זה עד סוף השנה
החישוב של החודשים גם לא משתנה?
כלומר אם בזמנית מחשבים לפי 11-12-01 גם את הקבועה יחשבו לפי החודשים הללו?
אני מדברת על עצמאית

החישוב של החודשים גם לא משתנה?
כלומר אם בזמנית מחשבים לפי 11-12-01 גם את הקבועה יחשבו לפי החודשים הללו?
אני מדברת על עצמאית
לדוגמה אחת שחזרה מחל"ד ושולחת תלו שאחד לאחר חזרה מחל"ד מקבלת דרגה זמנית ואח"כ צריכה להשלים עוד 2 תלושים כדי לקבל קבועה
בדרך כלל זמנית זה לא על 11-12-1

@המוכשר !!!
סליחה על השאלה הפשוטה,
איפה מגישים בקשה לדרגה אני כבר משוטט שעה ואני לא מצליח למצוא איפה
תודה
כלומר אני יודע איפה זה אמור להיות אבל משום מה הדף לא מגיב
עוד מישהו התנסה בזה?

נערך לאחרונה ב:
@המוכשר !!!
סליחה על השאלה הפשוטה,
איפה מגישים בקשה לדרגה אני כבר משוטט שעה ואני לא מצליח למצוא איפה
תודה
כלומר אני יודע איפה זה אמור להיות אבל משום מה הדף לא מגיב
עוד מישהו התנסה בזה?
https://auth.govforms.gov.il/mw/forms/<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

https://forms.gov.il/globalData/GetSequence/getHtmlForm.aspx?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אז הבעיה היא אצלי :cry:
זה מה שרשום לי
1660723918867.png

תודה בכ"א

@המוכשר !!! - תודה לך!!!
לי היה בתלוש שאחרי חופשת לידה הפרשים גבוהים של החל"ד
הם לא הסכימו להתחשב
הם כמו מכונה מה שרשום בברוטו הם מחשבים
לפחות ככה אצלנו

שאלה למומחים,
כעצמאית אני צריכה להגיש הצהרת הכנסות על 3 חודשים,
באחד מהחודשים הייתה לי הכנסה מאוד גבוהה שמייד יצאה
(לקוח ששילם על פרסום דרכי),
ככה שלא באמת הכנסתי את הסכום הזה
השאלה היא אם אפשר לקזז את הסכום הזה מההכנסות?

שאלה למומחים,
כעצמאית אני צריכה להגיש הצהרת הכנסות על 3 חודשים,
באחד מהחודשים הייתה לי הכנסה מאוד גבוהה שמייד יצאה
(לקוח ששילם על פרסום דרכי),
ככה שלא באמת הכנסתי את הסכום הזה
השאלה היא אם אפשר לקזז את הסכום הזה מההכנסות?
אפשר להצהיר על 3 חודשים אחרים

הגשתי בקשה באתר כבר פעמיים!!
בשתי הפעמים נשלח לי למייל מספר סימוכין זמני ואחרי מספר ימים שהמתנתי התקשרתי לתמ"ת ואמרו לי שהם לא רואים את הבקשה ששלחתי בכלל והייתי צריכה לקבל למייל מספר קבוע.
מה אפשר לעשות אחרי פעמים שזה קורה? האם עוד משהו נתקל בזה?

@המוכשר !!! אולי יש לך מידע בענין?
תודה רבה!

הגשתי בקשה באתר כבר פעמיים!!
בשתי הפעמים נשלח לי למייל מספר סימוכין זמני ואחרי מספר ימים שהמתנתי התקשרתי לתמ"ת ואמרו לי שהם לא רואים את הבקשה ששלחתי בכלל והייתי צריכה לקבל למייל מספר קבוע.
מה אפשר לעשות אחרי פעמים שזה קורה? האם עוד משהו נתקל בזה?

@המוכשר !!! אולי יש לך מידע בענין?
תודה רבה!
דרך איפה הגשת את הבקשה?

דרך איפה הגשת את הבקשה?
דרך כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה