דרוש מידע תמת תשפג

לא יודע, ברוך ד'.
הודיעו במייל בבוקר שהמסמכים נקלטו, ולאחר כמה שעות הודיעו שיש דרגה.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 64.9 · צפיות: 63
בלת"ק
הצהרת הורה לומד צריך להיות רשום תשפ"ג או טוב גם תשפ"ב?
(אני לא מוצאת פ"ג רק פ"ב)

אשמח מאוד אם משהו יכול להעלות לי את הצהרת הורה לומד לשנת תשפ"ג
תודה מראש!

שלום
הגשתי מסמכים לפני כמה ימים קיבלתי הודעה על מס סימוכין זמני
וזהו יותר לא קיבלתי כלום
מה אני אמורה לעשות?

אם בעל בכולל מספיק 24 ש"ש
התייעצות קטנה, הגשתי ב 1/9 בלי מסמכים ויום אח"כ קיבלתי מייל שהתקבלה הבקשה ואני צריכה להשלים מסמכים
ב 6.9 הגשתי את המסמכים ומאז כתוב לי שזה בטיפול, ממליץ להתקשר לברר או שזה יכול להזיק?

התייעצות קטנה, הגשתי ב 1/9 בלי מסמכים ויום אח"כ קיבלתי מייל שהתקבלה הבקשה ואני צריכה להשלים מסמכים
ב 6.9 הגשתי את המסמכים ומאז כתוב לי שזה בטיפול, ממליץ להתקשר לברר או שזה יכול להזיק?
להזיק בטח שלא
השאלה אם יש לך זמן לחכות בטלפון כמה שעות...

קיבלתם כבר דרגה ?

אני הגשתי ב19/08 ועדיין בסטטוס חדש
הגשנו ב- 25.8 בקשה
עידכנו מסמכים ב- 17.8
קיבלנו דרגה ביום שישי - 16.9

חברה שלי הגישה ב13.8 וקבלה היום
כמה הולך לצאת דרגה 4 לילד השנה?

אם אני גם עצמאית וגם שכירה
מה הפרוצדורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה