האתר כבר פתוח לרישום,רישום למעון היה כבר-רישום לתמ"ת מתי?
יהיה לך את הפרטים האלו כשיהיה לך אישור קבלה.מזה?????????
הודיעו לי טלפונית שהתקבלתי,
ואילו מסמכים עלי להעלות?
שלושה תלושים רצופים לבחירה החל מ11/17 ועד לתחילת שנה"ל.איזה תלושים צריך?
של החודשים האחרונים?איזה תלושים צריך?
של החודשים האחרונים?
שלושה תלושים רצופים לבחירה החל מ11/17 ועד לתחילת שנה"ל.
אז שלושה תלושים רצופים מאחרי הלידה ועד תחילת שנה"ל.ואם אין לי עדיין 3 כי ילדתי בסוף ה11 ,
ןחזרה לפני חודש+?
מי יודעת?
אז שלושה תלושים רצופים מאחרי הלידה ועד תחילת שנה"ל.
קודם כל תבקשי אישור מהמעון ותעשי רישום.כל השאלה עד מתי הרישום?
נ.ב לבקש מהמעון אישור על קבלת בני למעון?
תבקשי אישור קבלה,כל השאלה עד מתי הרישום?
נ.ב לבקש מהמעון אישור על קבלת בני למעון?
ברגע שיש לך 3 תלושים + כל המסמכים הנדרשים תעלי יחד, ואז תחסכי הרבה עצבים ועוגמת נפש וזמן יקר של המתנה (קליטת מסמכים + טיפול, ועד ועוד....)תודה גם עוד חודשים וחצי אני יכול להעלות תלושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים