מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע האם אברך יחשב כעובד במשרה מלאה כמו שחישבו בשנה הנוכחית
כך שגם אם האשה עובדת פחות שעות זכאים לדרגה טובה

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להירשם למשפחתון במערכת המקוונת של עיריית בני ברק?
משום מה מופיעה כל הזמן הודעת שגיאה בקשר לתשלום בסיום הרישום, ואין לי בעיה בכרטיס אשראי.

• הוסף לסימניות
אם נרשמים למעון יהיה אפשר לבטל את הרישום בהמשך?
(לדוגמא אם נעבור עיר )

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם הייתי שכיר בין חודשים 01-06/22
האם זה משפיע על הנתונים לשנה הבאה (אח"כ לא הייתי שכיר).

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם הייתי שכיר בין חודשים 01-06/22
האם זה משפיע על הנתונים לשנה הבאה (אח"כ לא הייתי שכיר).
למעשה תמיד אפשר לבקש למדוד את הדרגה על הנתונים שיהיו בתחילת שנת הלימודים 1.9.23

• הוסף לסימניות
השאלה אחרי שזה מסונכרן האם יהיה אפשר לבקש או שזה נתונים אוטומטים שבאים מהביטוח לאומי
ברור שכן
דרגה אמורה להיות במקביל לחודשים שאתה עובד בפועל
מטעמי נוחות, ועוד, מסתפקים בתלושים של שנה שעברה מתוך הנחה שאין סיבה לחשוב שהפסיקו לעבוד, אבל למשל אשה שיצאה לחל"ד ידרשו ממנה אישור חזרה ולפעמים גם עוד 3 תלושים, כי היה "ריעותא" בחזקתה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם אפשר לבטל רישום?
בטעות רשמתי גם את הבן שלי הגדול
או שמקסימום נודיע אח"כ ישירות למעון
@המוכשר !!! ??

• הוסף לסימניות
הולכות להיות השנה וועדות קבלה?
וועדת קבלה זה רק לקבוצה מסוימת בתוך מעון שנרשמו אליה יותר מדי ילדים, נכון?
אם תהיה וועדת קבלה למעון שהבת שלי נמצאת בו השנה, לכאורה ש לה עדיפות על ילדים אחרים, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה