יהודי פושט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באיזה קישור מגישים בקשה לדרגה?
באותו קישור של תשפ"ג?
אשמח אם ישאירו כאן.
תודה!
באותו קישור של תשפ"ג?
אשמח אם ישאירו כאן.
תודה!
נערך לאחרונה ב:
עדיין אין קישור עדכניבאיזה קישור מגישים בקשה לדרגה?
באותו קישור של תשפ"ג?
אשמח אם ישאירו כאן.
תודה!
לא הבנתי איך עובר שייוולד נגיד ב05/2023 יהיה רשום היום בממשל הזמין בשביל לרשום אותו עד סוף החודש ?ממשל זמין זה אתר של ההזדהות הממשלתית, (האתר משמש לצורך עדכון ילדים, שינוי מען, הרשמה למעונות וכ'ו)
ברגע שהו נולד תוכלו לרשום אותו דרך האתר של ההזדהות הממשלתית.... ולאחר שלושה חודשים תבקשו ממנהלת המעון שתרשום אותו (מומלץ לבקש למנהלת המעון לרשום כבר קודם - אבל בפועל במערכת אפרי רק כשהילד מגיע לגיל שלושה חודשים)לא הבנתי איך עובר שייוולד נגיד ב05/2023 יהיה רשום היום בממשל הזמין בשביל לרשום אותו עד סוף החודש ?
סליחה שאני מטריד אבל באמת לא הבנתי איך עושים את זה
למרות שכביכול ההרשמה נסגרת בסוף החודש כשיולד אז הוא יהיה רשום בממשל הזמין ואז יפתח לי אופציה להרשמהברגע שהו נולד תוכלו לרשום אותו דרך האתר של ההזדהות הממשלתית.... ולאחר שלושה חודשים תבקשו ממנהלת המעון שתרשום אותו (מומלץ לבקש למנהלת המעון לרשום כבר קודם - אבל בפועל במערכת אפרי רק כשהילד מגיע לגיל שלושה חודשים)
הוא לא יתן לך את האופציה רק הוא יתן למנהלת את האופציה.למרות שכביכול ההרשמה נסגרת בסוף החודש כשיולד אז הוא יהיה רשום בממשל הזמין ואז יפתח לי אופציה להרשמה
זה הכוונה ?
בעיקרון כרגע בשלב זה, זה רק רישום דרך האתר,אני רושמת עכשיו ב"ה ילד ראשון למעון (איזה שלב מרגש)
אשמח לדעת מה השלבים:
האם מספיק שנרשמתי באתר:
או שאני צריכה בעוד מקום?![]()
רישום למעון יום לשנת הלימודים תשפ"ה
שירות זה מאפשר לבצע הרשמה מקוונת למעונות יום, בין התאריכים 14.02.2024 (ה' באדר א', תשפ"ד) ועד 05.03.2024 (כה' באדר א', תשפ"ד).www.gov.il
מתי מבקשים דרגה?
האם לא צריכים להרשם גם במעון עצמו???
קודם כל! מי מזייף??לא הבנתי מה המסקנה, מי שזייף תלושים בשנה שעברה/לא דיווח, לא יכול לעשות את זה השנה?
צחקתי, לא להיבהל!!לא אמרתי שזייפתי,
רק שאלתי...
זה לא מצחיק, זה מבייש!!!
ההיסטריה שיש מהסינכרון עם ביטוח לאומי מבהילה
כל כך הרבה אנשים מזייפים ומשקרים ועוד בלי להתבייש
ועוד כועסים על זה שסוףסוף הקבלה למעון וההנחות תהיה באמת למי שזכאי??!!!!
אין צורך להגיש תלושים, הם מקבלים את המידע ישירות מביטוח לאומי.לא הבנתי מה הסיפור?
אפשר הסבר
מה הכוונה שיש סיכרון בין ביטוח לאומי? מה השתנה השנה??
באמת?אין צורך להגיש תלושים, הם מקבלים את המידע ישירות מביטוח לאומי.
כשרוצים לבקש דרגה, כל המידע כבר מופיע באתר.באמת?
מאיפה המידע?
יש אפשרות כבר עכשיו לראות את זה?כשרוצים לבקש דרגה, כל המידע כבר מופיע באתר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //