האם לאשה שעובדת והאב אברך יש הנחה של התמת כמו בימי קדם?מה הבעיה?
מספיק אבא אברךהאם לאשה שעובדת והאב אברך יש הנחה של התמת כמו בימי קדם?
או 2 ההורים צריכים לעבוד כדי לקבל הנחה
עדכנת את שם התינוקת?מישהו יודע תוך כמה זמן המערכת מתעדכנת שנולד ילד
נולדה לי בת לפני כמעט שלושה שבועות ועדיין לא מעודכנת
???
בעיקרון אמור להתעדכן יום יומיים מהלידה, אם לא, תפנה למשרד הפנים אתה ואשתך עם ת.ז. והאישור לידה....מישהו יודע תוך כמה זמן המערכת מתעדכנת שנולד ילד
???
המערכת היא ממשלתית
וכרגע אין לתמת זכות חוקית לראות את נתוני המשכורת מביטול
לכן מי שלא מאשר לכאו יוכל להמשיך לזייףו לא,
אולי רק בגלל שזה ממשלתי אז יוכלו לראות, מה זה שונה?המערכת היא ממשלתית
לכן מי שלא מאשר לכאו יוכל להמשיך לזייף
והם יחליטו על גובה ההנחה, זה אומר שבעצם לא יוכלו לזייף, אה?דיברתי עם הנשים שתכנתו את המערכת,
את טועה זה לא קשור בכלל למה מותר לתמת לדעת או לא,
ברגע שהמערכת מסונכרנת, התמת לא יודע את הסכום שאת מרויחה- רק יודע האם את זכאית להנחה....
כנראה לכל אחת יש כאן אחת שעובדתדיברתי עם הנשים שתכנתו את המערכת,
את טועה זה לא קשור בכלל למה מותר לתמת לדעת או לא,
ברגע שהמערכת מסונכרנת, התמת לא יודע את השכום שאת מרויחה- רק יודע האם את זכאית להנחה....
המציאות היא שמי שכיום מי שמבקש הנחה - קופצים לו נתונים רלוונטים,כנראה לכל אחת יש כאן אחת שעובדת
בסכרון
אבל ככה חברה מנהלת צוות שם טענה לי
מי שלא יאשר לכאורה יכולים לבדוק לו הרבה יותר לעומקהמערכת היא ממשלתית
אבל במציאות מי שמגיש עכשיו דרגה לתשפגהמערכת היא ממשלתית
אז לא צריך לשלוח תלוש?אבל במציאות מי שמגיש עכשיו דרגה לתשפג
כבר רשום שם את כל ההכנסות שלו ....
עוד בבית חוליםעדכנת את שם התינוקת?
לי זה לקח כמעט חודש עד שהתעדכן...מישהו יודע תוך כמה זמן המערכת מתעדכנת שנולד ילד
???
איך זה קשור???????אם זה יעזור שהמעונות יגיעו לכאלו שמגיע להם
שווה עליית המחיר
רואה את בת שלי שלא נושמת מעבודה
ובגלל הזיופים לא נכנסת למעון
שווה לה לשלם יותר ו....
במעונות שיש בהם וועדת קבלה - זה קשור בהחלט.... (נכתב מניסיון כואב)איך זה קשור???????
מדובר על הנחה כספית ואין לזה כל קשר לכניסה למעון...
מי שמגיש עכשיו דרגה יכול לבחור שלא לשלוח תלושאז לא צריך לשלוח תלוש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //