"תן לישון, געציל!" - צרחות אושר נשמעות בכל פינה, כי...

מצב
הנושא נעול.
כסף לספרים אין לי וגם מקום ביח"ד, כך שנותר לי רק לצרף את איחולי ותמונה מועתקת כדי שלא לפרוש מן הציבור הקדוש.
%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94-png.391369

כסף לספרים אין לי וגם מקום ביח"ד, כך שנותר לי רק לצרף את איחולי ותמונה מועתקת כדי שלא לפרוש מן הציבור הקדוש.
%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94-png.391369
דוכסי, רק תבקש. אני בטוח שיהיה תומך במדרגת 139 ש"ח שיסכים להעניק לך את הספר.
ובזכות ולא בחסד.
הרי אתה מעמודי התווך של אתרא קדישא הדין.
מגיע לך!
תודה! חתימה מגניבה...

סתם שאלה (ועל הדרך הקפצה לנתן שלנו), אם אנימריץ שם פרוייקט,
זה אומר שבשבת עלולים לשלם שם? אם כן, יש כזה ששומר שבת?
(נתן זה בסדר שאני שואל כאן?)

סתם שאלה (ועל הדרך הקפצה לנתן שלנו), אם אנימריץ שם פרוייקט,
זה אומר שבשבת עלולים לשלם שם? אם כן, יש כזה ששומר שבת?
(נתן זה בסדר שאני שואל כאן?)
כן זה יכול לקרות. ואדרבה, יש לי רעיון. פנה באישי.

בשבוע הראשון מחקתי את כל הטקסט דקה חלפני שבת, אבל אח"כ ראיתי שממילא התומכים כולם מפרוג, אז...

אוכל לבדוק זאת לעומק.

נערך לאחרונה ב:
אני לא חושבת שהלכתית יש בעיה בתמיכה שנתמכה בשבת.
אוכל לבדוק זאת לעומק.
הנאה ממעשה שבת שנעשה במזיד אסורה גם אחרי שבת.

בואו נחזיר את האשכול למסלול, ברשותכם...
האם יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי להגיד את כמות התומכים?

@משה מנחם - כדי שלא יטעו בהלכה פה, המקרה שונה כאשר המלאכה נעשתה עבור השני, שאז גם לשני אסור להנות ממנה, לעומת סתם מלאכה, שלשני מותרת במוצ"ש.
לכאורה תרומה לספר היא מלאכה עבור כותב הספר.

ועכשיו, ברשותך, נכבד את בקשת פותח האשכול, ו:

בואו נחזיר את האשכול למסלול, ברשותכם...

​

משה מנחם - איפה הצילומסך שלך?...
הספר מאוד מומלץ, הנה כתבה אובייקטיבית ואמינה ביותר בעניין, מתוך העיתונות:)
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1054563/

הנאה ממעשה שבת שנעשה במזיד אסורה גם אחרי שבת.
כתבתי שאבדוק.. כי מעניין אותי הנושא
אשמח אם תערכי את ההודעה כי בכל מקרה מחקתי שם, שלא להטעות או משהו
כי עדיין לא בדקתי את הנושא לעומק.

חוזרים לנושא.. סה"כ הקפצתי :)

מה עם כל אלה שמסרו פרטי אשראי בע"פ -אני מקווה שזה נכנס לאחוזים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה