"תן לישון, געציל!" - צרחות אושר נשמעות בכל פינה, כי...

מצב
הנושא נעול.
ובנתיים 2 עדכונים מסעירים!!!!

זה הראשון:
‏‏לכידה.PNG

וזה השני:

‏‏לכידה.PNG

תודה. אכן.
אבל כל הפעלה נתקעת לי.
אני צריכה להגיע עם הנייד למקום העבודה, להתבר שם לרשת המקומית ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה...
זה נתקע בגלל הצורך להפעיל..
וכדאי לעשות את זה כמה שיותר מוקדם.

עברנו את ה 20000
ביחד ליעד הבא תוך שעתיים 22000
נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

נו, מחכים למדרגת תמיכה ע"ס 12 ש"ח, שנועדה להציל את תמיכתנו הקודמת.
כל אחד שתמך יוסיף 12 שח לצורך קידום הפרויקט ליעדו.
מה אומרים?
יתווסף ככה בערך 2000 שח!

תודה. אכן.
אבל כל הפעלה נתקעת לי.
אני צריכה להגיע עם הנייד למקום העבודה, להתבר שם לרשת המקומית ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה...
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל. אינני שומר את הפרטים ומוחק אותם מיידית לאחמ"כ.
סורי, יוסי ציגלר יותר פוטוגני מגעציל...

זה ענק. מאיפה הרעיונות? אני חושב שמגיעה לך שותפות פוליטית במחיר מוזל...

@נתן גלנט
למה אתם נעולים על עוד יומים תנו סיכוי לפחות עוד
שבוע..
משהו..

גבירותי ורבותי!!!!
אנו יוצאים בקמפיין הזדהות ענק עם @נתן גלנט היקר שלנו!!!
כולם שמים בחתימה ליומיים הקרובים את הקישור לתמיכה בהדסטארט בתוספת משפט מקורי הקורא לציבור הקדוש לתמוך בספר!!!

הפעם, אנחנו לא נותנים לגעציל לישון.... ;)
נווווווווווווו, מי מצטרף???????????????????????
אולי בכל זאת????
יהודים יקרים שימו בבקשה בחתימה את הקישור להדסטארט למשך ה-48 השעות הקרובות!!!

https://headstart.co.il/project/45291

@נתן גלנט
למה אתם נעולים על עוד יומים תנו סיכוי לפחות עוד
שבוע..
משהו..
אי אפשר לשנות סכום ותאריך יעד לאחר העלאת הקמפיין לאוויר.
העליתי כעת עדכון לתומכים, מדהים לראות את ההתלהבות פה באשכול.
@נקודת מחשבה כמה גיפים כאלו לביבי והוא יוצא לבחירות ללא חשש, חושבני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה