- הוסף לסימניות
ובנתיים 2 עדכונים מסעירים!!!!
זה הראשון:
וזה השני:
זה הראשון:
וזה השני:
אם היה שקל על כל צפיה, היינו מקבלים טרילוגיה.וזה השני:
צפה בקובץ המצורף 392484
זה נתקע בגלל הצורך להפעיל..תודה. אכן.
אבל כל הפעלה נתקעת לי.
אני צריכה להגיע עם הנייד למקום העבודה, להתבר שם לרשת המקומית ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה...
@נקודת מחשבה אתה גדול מהחיים!!!
אם תסתכלו היטבוואו!
געציל, עם כאלו חברים היית לוקח בקלות את ירושלים.
תודה רבה! מקווה ומתפלל לא לאכזב. כל כך הרבה ציפיות, הצילו.
אוי, זה טוב
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל. אינני שומר את הפרטים ומוחק אותם מיידית לאחמ"כ.תודה. אכן.
אבל כל הפעלה נתקעת לי.
אני צריכה להגיע עם הנייד למקום העבודה, להתבר שם לרשת המקומית ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה...
זה ענק. מאיפה הרעיונות? אני חושב שמגיעה לך שותפות פוליטית במחיר מוזל...
גבירותי ורבותי!!!!
אנו יוצאים בקמפיין הזדהות ענק עם @נתן גלנט היקר שלנו!!!
כולם שמים בחתימה ליומיים הקרובים את הקישור לתמיכה בהדסטארט בתוספת משפט מקורי הקורא לציבור הקדוש לתמוך בספר!!!
הפעם, אנחנו לא נותנים לגעציל לישון....
אני מנסה.
נווווווווווווו, מי מצטרף???????????????????????
אי אפשר לשנות סכום ותאריך יעד לאחר העלאת הקמפיין לאוויר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים