"תן לישון, געציל!" - צרחות אושר נשמעות בכל פינה, כי...

מצב
הנושא נעול.
גם אני זכיתי לדחוף את הפרויקט המדהים הזה!!!
@נתן גלנט אני כבר מחכה לספר שיגיע לבית שלי (הזמנתי ספר לבית שלי = 75 שקל) ואין ספק שנצליח!!!
בהצלחה!!!

@נתן גלנט אני כבר מחכה לספר שיגיע לבית שלי (הזמנתי ספר לבית שלי = 75 שקל) ואין ספק שנצליח!!!
בהצלחה!!!
בוודאי שנצליח!
יש כאן כ"כ הרבה אנשים טובים שרוצים שזה יצליח, והקב"ה יתן לנו המון סייעתא דשמיא לכך!!!

צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות....
‏‏לכידה.PNG

@נתן גלנט תתחיל להתרגש, מותר לך....

בהצלחה!!!
תודה רבה, רבה. אחריות גדולה, הרבה לחץ. אחרי הכל צריך לספק מוצר טוב שיהודים ייהנו לקרוא אותו, אין מקום לחפף או לשחק עם זה.
צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות....
צפה בקובץ המצורף 392990
@נתן גלנט תתחיל להתרגש, מותר לך....
נדבר כשנגיע ליעד, אנחנו עדיין רחוקים. הכנתי עדכון שישלח לתומכים הערב אבל מחכה לאישור ההדסטארטים, הוא קצת על חשבונם...

@נקודת מחשבה הגיף של הבחור הקשוח שמדבר - ענק. איש מוכשר אתה...

תודה רבה, רבה. אחריות גדולה, הרבה לחץ. אחרי הכל צריך לספק מוצר טוב שיהודים ייהנו לקרוא אותו, אין מקום לחפף או לשחק עם זה.

נדבר כשנגיע ליעד, אנחנו עדיין רחוקים. הכנתי עדכון שישלח לתומכים הערב אבל מחכה לאישור ההדסטארטים, הוא קצת על חשבונם...

@נקודת מחשבה הגיף של הבחור הקשוח שמדבר - ענק. איש מוכשר אתה...
מעניין מה ההדסטארטים אומרים על שאר העדכונים... !
ולגבי שבת - נכון שזה לא הנושא, אבל בררתי וכמו שציינתי מלכתחילה, זה לא בעייתי כפי שניקים חשבו.

בהצלחה!!

מה ההיגיון?

לוגו, אפשר לקנות מהנ"ל בכל מקרה (אולי במחיר אחר).

אבל קרדיט בספר ביכורים, זו הזדמנות חד פעמית של פעם במאה יובלות, דקה תשיעית בשעה תשיעית!
אם כך, צריך את שניהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה