"תן לישון, געציל!" - צרחות אושר נשמעות בכל פינה, כי...

מצב
הנושא נעול.
מה הספר, מה התוכן? לא זכיתי להכיר.
אחחחח, פספוס אמיתי....
חפש את מאמריו נוטפי העסיס של @יואל ארלנגר ברחבי הפורום, במיוחד את אלו שהוא מתקוטט שם עם געציל וחבר מרעיו....
בטוחני שגם @נתן גלנט יסכים שכל יום שספר של יואל לא יוצא לאור, הוא בבחינת מעוות שלא יוכל לתקון!

אחחחח, פספוס אמיתי....
חפש את מאמריו נוטפי העסיס של @יואל ארלנגר ברחבי הפורום, במיוחד את אלו שהוא מתקוטט שם עם געציל וחבר מרעיו....
בטוחני שגם @נתן גלנט יסכים שכל יום שספר של יואל לא יוצא לאור, הוא בבחינת מעוות שלא יוכל לתקון!
אני הייתי לוקחת בדיוק את המאמרים הללו ומוציאה אותם לספר...
[שלא לדבר על ההדסטרט שילווה את הפרויקט...]

אחחחח, פספוס אמיתי....
בדיוק לכך התכוון המשורר

כך אמרתי לו אתמול בלילה. שיעזוב את הספר המתוכנן, ויסגור לנו ספר שכולל את כל הטורים נוטפי העסיס והחתולים של סיליביה. החומרים הרי כבר קיימים, אז למה לא.

חבריה, אפשר לנעול את האשכול הזה? האנשים צריכים קצת אוויר צח ושקט...

אפשר לנעול לא לפני שתחליף את תמונת הפרופיל שלך לתמונת הספר המדובר
כמו הסופרות החשובות כאן

אפשר לנעול לא לפני שתחליף את תמונת הפרופיל שלך לתמונת הספר המדובר
כמו הסופרות החשובות כאן
בשביל מה?
מגיע לאנשים קצת שקט מהצהוב הצהוב הזה..
*
פניתי במייל לכמה תומכים ששכחו (אפשר להבין, התלהבות וזה) לציין כתובת בעת התמיכה. התשובות החלו לטפטף עכשיו, מתנצל שאינני יכול לענות אישי לכולם בשלב זה.

עוד עדכון - הניק @באבא קמא כמובן קיבל שיחה דומעת אבל התעקש שהיא לא מספיק דומעת. בסוף התפשרנו על קול בכייני עד שנמאס לו והוא טרק את הטלפון.
ועם אנשים כאלו עמדתי ליצור שותפות פוליטית במחיר של נזיד עדשים. מבהיל על הרעיון.

ועוד משו.
האשכול והעניין סביב הספר עשו קצת יותר מידי רעש, אז בואו ניתן לכולם קצת לנוח. תודה רבה לכולם. האשכול ננעל ועדכונים נוספים יישלחו בס"ד במייל לתומכים.
תודה גדולה לכל מי שתמכו ונטלו חלק ברעש ובבלאגנים - מקווה שנהניתם, נדבר ונקשקש לנו בהמשך, עכשיו יש עבודה לעשות.
שלכם,
נתן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה