תן לי את הכוכבים

• הוסף לסימניות
תן לי את הכוכבים,
סתם כך, להנות
בלי תירוצים שמימיים

תן לי אוהבים,
בשביל היום יום, הקטנות,
לא רק לשאיפות, סתמיים.

תן לי רגעים,
של קסם ויופי,
רגיעה ושמחה, רק הן.

תן בי געגועים,
לעצמי וליופי,
הבראשיתי, האמיתי והכן.

• הוסף לסימניות
כתוב, ערוך, מסוגנן - מקסים!!
אבל זה נשמע כמו איזו ציפייה לגן עדן של מעלה..
בינתיים.. כדי לא להתאכזב, כדאי לא לתלות ציפיות, ואיכשהו לחיות במייבש החיים.

• הוסף לסימניות
למה להתאכזב?
אפשר לבקש ולהתפלל
וגם לדאוג לאיזה שתי דקות של שקט יומיות בשביל לקבל את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת מפריע לי שהחרוזים כאן הם אותה מילה..

איזה קטע...
רק עכשיו אני שמה לב!

במהלך הכתיבה חיפשתי חרוז מתאים, ולא אחזתי שזה מה שעשיתי בסוף.
תודה!

• הוסף לסימניות
געגועים יכולים להיות גם לאופי הבראשיתי שלנו
לפני שהספקנו לשדרג אותו ולהרוס כל חלקה טובה...
אז מציע את החרוז הכי מתבקש

תן בי געגועים,
לעצמי ולאופי,
הבראשיתי, האמיתי והכן.

• הוסף לסימניות
אהה!!! עכשיו אני קולטת למה לא זכרתי שככה סיימי ת'שיר.
זו היתה ההחלטה שלי. לכתוב אופי! ואין לי מושג איך קרה שכתבתי אחרת!
תודה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה