תנאים של מפיצי ספרים

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת מה התנאים של מפיצי ספרים
מה העלות?
מתי הם משלמים?
וכמה הם מתחייבים לפרסם ?
ומה עם האיחסון ? והאם הם מגבילים כמות כי הדפסה בכמות יוצא הרבה יותר זול
והאם יש הבדלים משמעותי בין המפיצים
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
מה העלות?
מתי הם משלמים?
וכמה הם מתחייבים לפרסם ?
אשמח למידע
אני לא כ"כ בתחום.

מה שאני כן יודע, שיש הבדלים משמעותיים בין המפיצים וכדאי לקבל הצעת מחיר מכל אחד ואחד.

• הוסף לסימניות
מה העלות?
מתי הם משלמים?
וכמה הם מתחייבים לפרסם ?
אשמח למידע
בדרך כלל המפיצים מקבלים אחוזים מהמכירות (כמדומני מלבד י. בלוי הפצת ספרים בבתי כנסיות שלוקח כסף לפי שבוע), בדר"כ מדובר על 50% מלמטה:
לדוג' אם הספר נמכר בחנויות וברשתות השיווק לדוג' ב 60 ש"ח לא כולל מע"מ (70 ש"ח), המחבר מקבל 30 ש"ח.
חלק מהמפיצים מכלילים לפני החלוקה הוצאות נוספות מלבד המע"מ, וחלק לוקחים מעל 50%, אך הנורמה היא 50%.

המפיצים הגדולים בדרך כלל יש להם אחוזים בדפוסים (לדוג' יפה נוף מחזיק לבד בית דפוס וכריכייה) והם רוצים גם שידפיסו אצלם ואם לא הם לא מפיצים. אך ככל שיש לספר יותר פוטנציאל הם נותנים תנאים יותר טובים.

בדרך כלל משלמים או פעם ברבעון או בשוטף + 60.
בדרך כלל המפיצים מאחסנים את הספרים במחסניהם ללא עלות, בודדים לוקחים 70 ש"ח למשטח לחודש.

שמות והבדלים בין המפיצים לא אוכל לכתוב מפורש בפורום ציבורי, ניתן לפנות בפרטי...

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט
אשמח לדעת גם כמה זמן בערך הם מתחייבים לאחסן את הספרים עד שכבר לא שווה לא והם מחזירים את הספרים

• הוסף לסימניות
חלק מהמפיצים מכלילים לפני החלוקה הוצאות נוספות מלבד המע"מ, וחלק לוקחים מעל 50%, אך הנורמה היא 50%.
איך אפשר להרוויח מזה? אני צריך לתמחר הספר ביותר מ-50% כדי שאוכל להרויח??

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט
אשמח לדעת גם כמה זמן בערך הם מתחייבים לאחסן את הספרים עד שכבר לא שווה לא והם מחזירים את הספרים
תלוי פר מפיץ. אין את אותו כלל אצל כולם.

איך אפשר להרוויח מזה? אני צריך לתמחר הספר ביותר מ-50% כדי שאוכל להרויח??
תלוי כמה עותקים יימכרו,
אם מדובר במכירה של עד 500 עותקים בדר"כ קשה אף לכסות את ההוצאות.
אם מדובר במכירה של 1,000 עותקים אפשר לכסות את ההוצאות ואולי טיפה להרוויח.
מ 1,500-2,000 אפשר לעשות רווח נאה.
(א. יש עלויות פר ספר ולא פר עותק {עריכה, עימוד, עיצוב כריכה ושערים, חלק משמועתי מעלויות ההדפסה} כך שהמחיר לעותק ב 1,000 עותקים הוא בדר"כ פחות מרבע מהמחיר לעותק ב 100 עותקים. ב. המפיצים נותנים תנאים טובים יותר לספרים עם פוטנציאל גבוה)
נ.ב. הניסיון שלי הוא בספרי קודש בכריכה קשה בלבד.

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לקבל פרטים
על חברת הפצת הספר
ועוד חברות
הייתי רוצה לקבל חוות דעת מניסיון על אור החיים יפה נוף קולומוס וצוף

אני רוצה לדעת על ספר 3 כרכים בסוגיית עוסק במצוה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על חברת הפצת הספר
למיטב ידיעתי בתקופה האחרונה לא מקבל ספרים חדשים.

קולמוס וצוף
זה לא שני הפצות נפרדות. צוף מפיצים דרך קולמוס.
(השינוי היחיד הוא הלוגו, אין לצוף הפצה והם שולחים לקולמוס).

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מניסיון
תפנה למייל b023819570 # gmail.com

• הוסף לסימניות
בדרך כלל המפיצים מקבלים אחוזים מהמכירות (כמדומני מלבד י. בלוי הפצת ספרים בבתי כנסיות שלוקח כסף לפי שבוע), בדר"כ מדובר על 50% מלמטה:
לדוג' אם הספר נמכר בחנויות וברשתות השיווק לדוג' ב 60 ש"ח לא כולל מע"מ (70 ש"ח), המחבר מקבל 30 ש"ח.

המפיצים הגדולים בדרך כלל יש להם אחוזים בדפוסים (לדוג' יפה נוף מחזיק לבד בית דפוס וכריכייה) והם רוצים גם שידפיסו אצלם ואם לא הם לא מפיצים. אך ככל שיש לספר יותר פוטנציאל הם נותנים תנאים יותר טובים.

בדרך כלל משלמים או פעם ברבעון או בשוטף + 60.
בדרך כלל המפיצים מאחסנים את הספרים במחסניהם ללא עלות, בודדים לוקחים 70 ש"ח למשטח לחודש.

שמות והבדלים בין המפיצים לא אוכל לכתוב מפורש בפורום ציבורי, ניתן לפנות בפרטי...
מנסיוני הארוך, כל הדברים שפורטו פה נכונים אחד לאחד.
פרט נוסף שנחוץ לדעת:
מכיון שאין אפשרות להפיץ דרך יפה נוף מבלי שמדפיסים אצלם, מומלץ לעשות השוואת מחירים אצל בעלי הדפוס לפני ההדפסה. המחירים לפעמים עלולים להשתנות לפי מלאי הנייר, כך שיתכן בשקלול הנתונים שההדפסה + הפצה באותו מקום תהיה כדאית יותר, כמו גם להפך.

• הוסף לסימניות
חשוב לברר היטב לפני שסוגרים עם מפיץ
שהמפיץ עונה לטלפונים ונותן דין וחשבון, יש כאלו שאפשר לרוץ אחריהם חודשים ואפילו קרוב לשנה מבלי לקבל מענה על מה וכמה נמכר. וזה עו דלפני שמדברים על תשלום בפועל.
ומוסר תשלומים שוטף + 60 שהוזכר לעיל מפורשן על ידי חלק מהמפיצים שאחרי ה60 תקבלו צ'קים לעוד 90 יום ויותר וד"ל.
אזורי חלוקה וכמה מתאמצים להפיץ ספר, יש מפיצים אמינים ונוחים ותנאים טובים אבל העבודה הם לא עושים, יש כאלו שעושים את העבודה אבל התשלומים בעיתיים, צריכים לדעת לבדוק היטב הנקודות הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה