בית חולים תנאי לקבלת אפידורל בלידה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכן,
אני מתעתדת ללדת בתל השומר ורק אתמול נודע לי שתנאי לקבלת אפידורל זה ספירת דם עדכנית ל 3 או 6 שבועות האחרונים.
התאריך שלי היה אתמול והספירה האחרונה שעשיתי הייתה בתחילת אוגוסט (כמות של מעל 200)
אני לחוצה שלא יסכימו לתת לי כי זה לא בטווח, יש סיכוי כזה?

@מאמימוש ידוע לך אולי?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכן,
אני מתעתדת ללדת בתל השומר ורק אתמול נודע לי שתנאי לקבלת אפידורל זה ספירת דם עדכנית ל 3 או 6 שבועות האחרונים.
התאריך שלי היה אתמול והספירה האחרונה שעשיתי הייתה בתחילת אוגוסט (כמות של מעל 200)
אני לחוצה שלא יסכימו לתת לי כי זה לא בטווח, יש סיכוי כזה?

@מאמימוש ידוע לך אולי?
אז תעשי עכשיו.

• הוסף לסימניות
לי היה נמוך לפני הלידה
אבל כנראה בבית חולים בדקו שוב כי לא דיברו על זה בכלל

• הוסף לסימניות
בדרך כלל עושים בבית חולים עצמו, על המקום.
נכון
(זה כבר תלוי בסוג לידות שלך, כמה הם מהירות)
אבל מומלץ לעשות קודם... בשביל הרוגע שלך

לרוב הנשים מספיק הבדיקה בביה"ח

• הוסף לסימניות
ענין הבדיקת דם הוא פשוט - אם אין לך בדיקת דם עדכנית משבועיים אחורה, האפידורל יחכה עד שהתוצאה מבדיקת הדם שיעשו בחדר לידה תחזור. ענין של עשרים דקות [תלוי באיזה בית חולים וכמה הצוות נחוש עבורך] ממילא, זה פחות או יותר הזמן שאת צריכה לחכות כדי לסיים קבלת עירוי נוזלים לפני האפידורל.
אם את חוששת שהתוצאות לא יאפשרו לך אפידורל, [נראה לי ש200 זה די והותר]
תבדקי עם המלווה שלך את כל הדרכים האחרות להתמודדות עם הכאב. יש הרבה.
שיהיה בהצלחה ובקלות! בידיים מלאות!

• הוסף לסימניות
את מדברת על ערכי PLT (טסיות)?
אם כן, בת"ש מ- 80 נותנים אפידורל
200 זו כמות יפההה מאד.

• הוסף לסימניות
יש בתי חולים בירושלים שמוכנים לתת במצב של 80?

או שיש דרך ממש מהירה ובטוחה להעלות טסיות בצורה משמעותית בשבוע 37? אשמח לכל מידע מניסיון

• הוסף לסימניות
ראיתי שגם מעייני הישועה נותנים מ 80
ומציינים פה שגם תל השומר
סביר להניח שגם בתי החולים בירושלים זורמים על אותם מספרים פחות או יותר

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים טבעים לעלות טסיות , מאכלים יכד'
כמו המקה של הרבנית קניבסקי וכד'

• הוסף לסימניות
יש בתי חולים בירושלים שמוכנים לתת במצב של 80?

או שיש דרך ממש מהירה ובטוחה להעלות טסיות בצורה משמעותית בשבוע 37? אשמח לכל מידע מניסיון
בשערי צדק מוכנים לתת 80 טרומבוציטים, וגם למי שיש פחות טסיות יש פיתרון בבדיקת טג, שם הם בודקים את איכות טסיות הדם ולאו דווקא הכמות, יש כאלו שהספירה שלהם היתה נמוכה, אבל תוצאות הטג היו טובות וקבלו אפידורל

יש גם דרך מהירה להעלות את הטסיות עם סטרואידים, או IVIG בעירוי, בכל מקרה כדאי לך להתייעץ עם המטולוג

• הוסף לסימניות
לתל השומר יש המון מענה של אילחושים ולא רק אפידורל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה