תנור אפייה תנור או מיניקיטשן?

• הוסף לסימניות
שאלה קשה...
אני צריכה בעצם תחליף לתנור חלבי / תנור חלבי..
כמובן שהמחירים בהתאם..
אני מתלבטת אם להשקיע סביב 300 שקל למיני קיטשן שבפרוג מהללים ומשבחים
או לקנות תנור פשוט שהוא סביב ה1000 ש'ח..

כמה נקודות -
יש לי מקום לתנור בילד אין
יש לי תנור בשרי פירוליטי
אין לי מקום לטוסטר אובן
וגם התקציב לא גבוה בכלל - עוד לא גיבשנו תקציב כי לא החלטנו מה אנחנו רוצים .. (אני לא החלטתי..)

דעת ההמון?

• הוסף לסימניות
תלוי בשביל מה ;)

• הוסף לסימניות
לי יש מיני קיטצ'ן כתחליף לתנור חלבי, האמת לא ממש מחליף לי
אני עושה בו פיצות ולחמניות חלבי אבל הכל די נשרף מלמטה, לפיצות זה בסדר שהתחתית אפויה יותר אבל בגביניות או עוגת גבינה כבר פחות
והרבה דברים לא נכנסים סתם בגלל הגובה הוא די נמוך
אשמח לשמוע איך אתן משתמשות בו (חום נמוך יותר? זה עוזר? אני משתמשת בקצת יותר מעל הMID)

• הוסף לסימניות
לעוגות גבינה זה לא.

• הוסף לסימניות
מיועד לזה
יוצא נהדר
מאפים חלביים
פחות מומלץ
באופן כללי תחשבי שנכנס לזה פחות ממה שנכנס לתנור סטנדרטי

פיצה בגודל של תבנית תנור לעומת עיגול בינוני מינוס
תבנית עגולה של מוקרמים לעומת תבנית תנור וכו'
אם אתם משפחה קטנה או שאת מבשלת ואופה בנגלות ואת רואה את עצמך משתמשת בזה לעוד שימושים שונים אז שווה.
אם תצטרכי עבור ארוחת ערב משפחתית של פיצה לבזבז הרבה זמן רק בגלל כמות המנות (ובינתיים הנגלות המוכנות מתקררות כבר או שחצי משפחה אוכלת וחצי משפחה מחכה) פחות שווה

• הוסף לסימניות
מיועד לזה

יוצא נהדר

פחות מומלץ

באופן כללי תחשבי שנכנס לזה פחות ממה שנכנס לתנור סטנדרטי

פיצה בגודל של תבנית תנור לעומת עיגול בינוני מינוס
תבנית עגולה של מוקרמים לעומת תבנית תנור וכו'
אם אתם משפחה קטנה או שאת מבשלת ואופה בנגלות ואת רואה את עצמך משתמשת בזה לעוד שימושים שונים אז שווה.
אם תצטרכי עבור ארוחת ערב משפחתית של פיצה לבזבז הרבה זמן רק בגלל כמות המנות (ובינתיים הנגלות המוכנות מתקררות כבר או שחצי משפחה אוכלת וחצי משפחה מחכה) פחות שווה
בדיוק התשובה שחיפשתי
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלה הקודמת..
השבוע יש פאואר קיטשן במשנת יוסף ב148 שקל - שווה לקנות?
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלה הקודמת..
השבוע יש פאואר קיטשן במשנת יוסף ב148 שקל - שווה לקנות?
מישהו מכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה