דיון תנור אפיה ואינדוקציה- תנו לי דגם מוצלח!

• הוסף לסימניות
אני קניתי תנורים וכיריים אינדוקציה של אלקטרולוקס ומאד מרוצה. (לפני 8 חודשים) בכיריים המליצו לי על ה70 ס"מ ואכן הוא מאד מוצלח.
באותו ענין, מתקרבים לפסח ורציתי לברר איזה משטח סיליקון לאינדוקציה מומלץ לפסח.
(הסתכלתי באשכול דומה ולא היה לי ברור האם סיליפלוס מומלץ או שהוא לא החזיק מעמד...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי תנורים וכיריים אינדוקציה של אלקטרולוקס ומאד מרוצה. (לפני 8 חודשים) בכיריים המליצו לי על ה70 ס"מ ואכן הוא מאד מוצלח.
באותו ענין, מתקרבים לפסח ורציתי לברר איזה משטח סיליקון לאינדוקציה מומלץ לפסח.
(הסתכלתי באשכול דומה ולא היה לי ברור האם סיליפלוס מומלץ או שהוא לא החזיק מעמד...)
איזה דגמים קנית?

• הוסף לסימניות
בקשר לכיריים, עדיף שחור או לבן? רואים שריטות?
אני אוהבת שחור יש לי כמעט שנתיים עם תאורה ממש חזקה מעל של שלידם ובקושי רואים שריטות ,רק אם ממש מתעמקים.
ממליצה גם מאד על כיריים 70 ס"מ של אלקטרולוקס

• הוסף לסימניות
אני אוהבת שחור יש לי כמעט שנתיים עם תאורה ממש חזקה מעל של שלידם ובקושי רואים שריטות ,רק אם ממש מתעמקים.
ממליצה גם מאד על כיריים 70 ס"מ של אלקטרולוקס
איזה דגם של כיריים יש לך, יודעת?

• הוסף לסימניות
לי יש אינדוקציה 90 סימנס.
תנורים גורנייה.

• הוסף לסימניות
יש לך קישור?

אני גם אשמח לקישור.
החזיק לך מעמד?
זה הקישור שקניתי ממנו עלה לי ללפחות ב20 ש"ח פחות אפשר לחפש משהו אחר
עריכה אני רואה שכתבתי 8 ש"ח כנראה עלה 8$....

• הוסף לסימניות
זה הקישור שקניתי ממנו עלה לי ללפחות ב20 ש"ח פחות אפשר לחפש משהו אחר
עריכה אני רואה שכתבתי 8 ש"ח כנראה עלה 8$....
את יודעת אם זה טוב לפסח מבחינה הלכתית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה