תנור אפייה תנור בילדאין לאפיה אחידה ואיכותית, וגם לא מידי יקר

• הוסף לסימניות
מעניין,
אשמח שתשתפי במסקנות
רוצה להזמין כבר ולא יודעת מה....
כמוני כמוך:sne:
בזאפ זה נראה שלכולם או הדלת רותחת או מתפוצצת
לא מידי ממליצים אין מה לדבר על 5 כוכבים...
בגדול מחפירה פה שתי הדגמים הנ"ל נראים ונשמעים הכי לעניין במסגרת התקציב
ה144 הכי מומלץ כאן
אני פשוט אוהבת שכל התנור שחור- בלי פנל נירוסטה וכן מלחיץ אותי שהוא טורקי ולא גרמני....

• הוסף לסימניות
מבררת גם על קניית תנור חדש
אבל המליצו לי על האלקטרלוקס דגם 6347,
וכאן אני קוראת שבוש יותר מומלץ, למה?

• הוסף לסימניות
כמוני כמוך:sne:
בזאפ זה נראה שלכולם או הדלת רותחת או מתפוצצת
לא מידי ממליצים אין מה לדבר על 5 כוכבים...
בגדול מחפירה פה שתי הדגמים הנ"ל נראים ונשמעים הכי לעניין במסגרת התקציב
ה144 הכי מומלץ כאן
אני פשוט אוהבת שכל התנור שחור- בלי פנל נירוסטה וכן מלחיץ אותי שהוא טורקי ולא גרמני....
הזמנתי בסוף SAUTER7500
מהמלצה של שנה + וכן יש בו את כל מה שחפשתי...

• הוסף לסימניות
רוצה גם לקנות sauter
אשמח לשמוע אם את מרוצה
תודה
נחמד,למה השימוש?חמותי מרוצה מאודד
טורבו אקטיבי לדוג לא מתאים כלל לאפית חלות לדוג (לא אופה אחיד)אלא רק התכנית חום עליון ותחתון ללא טורבו.
הכפתורים והלחצנים בסדר, לאחר שנחשפתי לתנור בקו אין מה להשוות בכלל לטובת הבקו

• הוסף לסימניות
מקפיצה ,
@רותי תותי מה קנית בסוף? מרוצה?
אני מתלבטת בין אלקטרלוקס או סימנס
לא רוצה דלתות חמות מדי או מתנפצות
אשמח לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה