תנור אפייה תנור בילד אין מומלץ ואמין 2023

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס,
מרוצה מבחינת טיימר, נראות ונקיון,
מאוכזבת מבחינת עוצמת ואיכות האפיה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
הפירוליטי מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש מספר דגם מסויים שמומלץ באלקטרולוקס לא פירוליטי?

• הוסף לסימניות
יש לנו 2 אלקטרולוקס, ב"ה מרוצה מאוד
ללא פירוליטי- כיון שהרב שלנו פסק שזה לא מכשיר לפסח, אז לא היה לי שווה.
אבל באחד מהם השקענו טריקה שקטה ומצב שבת. מאוד נחמד.
@צנונית מה הדגמים המדוייקים של שני התנורים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
הפירוליטי מומלץ?
כן ולא דווקא לפסח אלא גם לניקוי כתמים שאי אפשר להוציא ע"י חומרי ניקוי הפירוליטי מחזיר את התנור למצבו הראשון ממש כמו חדש
וגם לנו יש אלקטרולוקס EOP6727X טריקה שקטה ומסילות טלסקופיות ומרוצים מאד

• הוסף לסימניות
כן ולא דווקא לפסח אלא גם לניקוי כתמים שאי אפשר להוציא ע"י חומרי ניקוי הפירוליטי מחזיר את התנור למצבו הראשון ממש כמו חדש
וגם לנו יש אלקטרולוקס EOP6727X טריקה שקטה ומסילות טלסקופיות ומרוצים מאד
כמה זמן בערך יש לכם אותו?

• הוסף לסימניות
אלקטרולוקס הוא יחסית הכי זול מבין התנורים של בילד אין.
יש את חברת גורניה שהיא חברה מצוינת. כמה רמות מעל. (מתחיל ב 3.5k עם פירוליטי)
סימנס גם נחשבים טובים.
אישית, אני רכשתי גורניה.

• הוסף לסימניות
סימנס גם נחשבים טובים.
אישית, אני רכשתי גורניה.
מה הדגם?
זה הפירוליטי?

• הוסף לסימניות
סימנס גם נחשבים טובים.
אישית, אני רכשתי גורניה.
את מרוצה מגורניה ?
יש לי אותו שנתיים ואני לא מרוצה ולא מסתדרת איתו .

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס בלי פירוליטי בלי טריקה שקטה וכו
אבל העיקר, אופה מצויין כבר 4 שנים, לדודה שלי יש 3 כאלה בדיוק(בשרי חלבי ופרווה) יותר שנים ממני וגם מצוינים מחזיקים טוב

אמא שלי קנתה עכשיו תנור חדש הרבה יותר יקר לא זוכרת של איזה חברה, והיא ממש לא מרוצה הטיימר מאוד מסובך ועוד תקלות(אם זה משנה למישהו, אבדוק מה החברה)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה