תנור אפייה תנור בילד אין עם פלטת שבת הלכתית

• הוסף לסימניות
אחרי שנים שלא היה להשיג תנורי בילד אין עם פלטת שבת כשרה מובנית, מלבד דגם אחד בלתי מוצלח של סאוטר, סוף סוף יש חדש. חברת אלקטרולוקס קיבלה את ההכשר של הרב הלפרין מהמכון הטכנולוגי לדגם התנור שלה המכיל פלטת שבת.

מנסיון שלנו, שווה הרבה יותר להשתמש בפלטה שנמצאת בתוך התנור. מכל הסיבות שבעולם.

• הוסף לסימניות
אחרי שנים שלא היה להשיג תנורי בילד אין עם פלטת שבת כשרה מובנית, מלבד דגם אחד בלתי מוצלח של סאוטר, סוף סוף יש חדש. חברת אלקטרולוקס קיבלה את ההכשר של הרב הלפרין מהמכון הטכנולוגי לדגם התנור שלה המכיל פלטת שבת.

תודה
מה הדגם שלו ?

• הוסף לסימניות

אפשר לדעת איזה גדם של סאוטר היה לא מוצלח? כי בדיוק אני בודקת על תנור סאוטר מסוים ורואה שכתוב שיש לו פלטת שבת. רוצה לוודא שהוא מוצלח..
תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת איזה גדם של סאוטר היה לא מוצלח? כי בדיוק אני בודקת על תנור סאוטר מסוים ורואה שכתוב שיש לו פלטת שבת. רוצה לוודא שהוא מוצלח..
תודה!
יש לי סאוטר כבר 10 שנים עם פלטה מובנית ולא רואה שום בעיה...:unsure:
אפשר להכניס שם סירים רגיל עם ידיות פלסטיק?
אני מכניסה, לא קורה להם כלום.

• הוסף לסימניות
אין היום סאוטר מוצלח. פעם היה.

• הוסף לסימניות
בטוח? דוקא כן שמעתי המלצות.. אם אני רוצה בסביבות 1300 יש משהו אחר יותר מומלץ? (לבילדאין תא אחד..)
כשהתנור היה מיוצר במפעל סאוטר בצרפת הוא היה מצוין. כיום כבר אין מפעל בשם סאוטר. זו 'מדבקה' ששמים על מוצר המיוצר אי שם. כמו 'מולר' של אושר עד.

• הוסף לסימניות
כשהתנור היה מיוצר במפעל סאוטר בצרפת הוא היה מצוין. כיום כבר אין מפעל בשם סאוטר. זו 'מדבקה' ששמים על מוצר המיוצר אי שם. כמו 'מולר' של אושר עד.
ספציפית התנור שאני מבררת עליו מיוצר בפולין.. מה זה נחשב?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי. כזה ככה ככה כזה. אולי מעט יותר טוב מהטורקי, ואולי אפילו פחות.

ובאמת חשוב לבדוק תמיד את ארץ הייצור כי זה נותן אינדיקציה לאיכות המוצר.

ושוב, ארץ הייצור בפועל.

לא כמו הסאוטר שכותבים שמיוצר בידע צרפתי, ואלקטרולוקס בטכנולוגיה גרמנית, וקנווד במוניטין אנגלי, ודאבו בשיתוף ישראלי.

חפשו על המדבקה את ארץ הייצור בפועל. אין תג איכות טוב מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה