את מרוצה גם היום 4 שנים אחרילי יש את של סול, מרוצה מאוד.
תנור בנוי Sol TH828
לא הייתי ממליצה היום....את מרוצה גם היום 4 שנים אחרי
ממליצה לקנות?
למה לאלא הייתי ממליצה היום....
תודהמצטרפת להמלצה על בליני. זה תנור מעולה!!
יש לי תנור כזה למכירה יד2. שיפצנו מטבח ועשינו 2 תנורים נפרדים.
היום כבר קשה יותר להשיג תנור בילד אין דו תאי, לכן עשינו 2 נפרדים.
אבל למי שיש כבר ארון מוכן - הבליני הוא תנור מעולה!
אני לא מוצא על זהבליני. אפשר להשתמש בו זמנית ב 2 התאים.
https://kreizman.co.il/product/bellini/. זה מה שמצאתי בחיפוש בגוגל. נראה שונה במקצת מהדגם שלי.אני לא מוצא על זה
אולי יש לכם קישור של זה
הוא גבוה הוא לא מתאים מתחת לשיש כמו הסול 828https://kreizman.co.il/product/bellini/. זה מה שמצאתי בחיפוש בגוגל. נראה שונה במקצת מהדגם שלי.
מתעניינת..מצטרפת להמלצה על בליני. זה תנור מעולה!!
יש לי תנור כזה למכירה יד2. שיפצנו מטבח ועשינו 2 תנורים נפרדים.
היום כבר קשה יותר להשיג תנור בילד אין דו תאי, לכן עשינו 2 נפרדים.
אבל למי שיש כבר ארון מוכן - הבליני הוא תנור מעולה!
הוא ממש דומה לסול, אבל לא יודעת אם נכנס מתחת לשיש.תודה
מה זה כמו הסול דו תאי מתחת לשיש
אם כן מה הדגם
ואם כן בכמה אתם מוכרים ומהיכן אתם בארץ
מה הגובה שלוהוא ממש דומה לסול, אבל לא יודעת אם נכנס מתחת לשיש.
מוכרת ב 1600, אנחנו מנתניה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים