אמא שלי שתחי' קנתה תנור שלהם פעמיים, כמדומני, ומרוצה.דלונגי זה החברה הכי מומלצת
תנור מנצח כבר המווון שנים.דלונגי זה החברה הכי מומלצת
בקו זה חיכוי של בלומברג ועולה פחות אבל אין שום הבדל בטיבדווקא היה לי בקו עבד מצוין פי אלף מהדלונגי של חמותי ואחותי המלצתי עליו כבר לכמה וכולם מודות לי...
לא מכירה בלומברג.בקו זה חיכוי של בלומברג ועולה פחות אבל אין שום הבדל בטיב
מצטרפת.דלונגי זה החברה הכי מומלצת
אותו חברה עם שירות שונהבקו זה חיכוי של בלומברג ועולה פחות אבל אין שום הבדל בטיב
בדגמים החדשים הורידו את להבת הטורבו שגרם לבורר להתקלקליש את הדגם של דלונגי NDS1218 שיש אותו בכל החנויות שיש לו בעיה כרונית בבורר הוא פשוט נשרף פעם אחר פעם...
ויש את הדגם NDS6600 שרק שיא החשמל והמיזוג מוכר (יש לו בלעדיות בארץ על הדגם הזה)
והם טוענים שבדגם זה פתרו בדלונגי את הבעיה של הבורר . (הוא יותר יקר בכ- 400 ש"ח).
קניתי את הדגם NDS6600 לפני חודש בתקווה שבאמת נפתרה הבעיה הזו.
אם שנים זה מדד יש לי בקו כבר 12 שנה החלפתי את הגופי חימום עדיין עובד.מצטרפת.
כבר התנור השני שיש לנו שלהם והוא עובד מצוין כבר בערך 6 שנים.
(חוץ מהתאורה שהלכה מתישהוא)
איזה דגם?אנחנו קנינו תנור של בלומברג, והתאכזבנו מכמה דברים.
אינני מזהה את הדגם. קנינו תנור משולב.איזה דגם?
וממה התאכזבתם?
אני בדיוק חושבת לקנות תנור בלומברג
איזה תנור קניתם ומה מומלץ?לאחר בירור מעמיק על תנורים הגענו למסקנה שתנור דלונגי הוא הטוב ביותר!!!
אבל צריך לשים לב שגם אצלם יש כמה דגמים ודגם אחד שהוא זול יותר החלקים שלו נשחקים מהר יותר,
גילינו שיש חנויות שמוכרו בכ1500 ש"ח פחות ולכן בדקנו מה ההבדל
לדעתי עם כבר קונים תנור כדאי מאוד להשקיע!
קנינו בפסח שנה שעברה ועלה בסביבות 4000-4500 נראה ועובד כמו חדש!!
בהצלחה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //