תנור אפייה תנור חלבי בילד אין חד תאי

• הוסף לסימניות
יש במחסני חשמל של NEON ב500 שח - שווה משהו?
עושה את העבודה? (זה תנור שמכרו בעבר באושר עד בכמויות)

ואם לא - מה עדיף סאוטר או בוש / דלונגי (לא הפרש כ"כ גדול במחיר..) - חד תאי

• הוסף לסימניות
לי יש אותו וגם את בוש, ההבדל במחיר היה יותר מפי 4 ולא רואה כ"כ הבדל באפיה, מרוצה מזה מאד

• הוסף לסימניות
לא מכירה את NEON (ראיתי מקפיאים שלהם במחסני חשמל אבל פחדתי לקנות)
היה לי תנור חד-תאי של בוש והוא עבד טוב לכמעט 5 שנים
ואז הלך לעולמו

• הוסף לסימניות
לי יש אותו וגם את בוש, ההבדל במחיר היה יותר מפי 4 ולא רואה כ"כ הבדל באפיה, מרוצה מזה מאד
אותו = נאון?
הפיזור אפיה שלו טוב? (שמעתי על תנורים שצרים לסובב את העוגה באמצע..) אופה מהר? אחיד?

• הוסף לסימניות
כתוב שהוא 60 ס"מ רוחב - מה זה אומר שהארון צריך להיות 60 או שמידות הדלת 60 והבפנים 55?

• הוסף לסימניות
כל תנורי הבילד אין אותה מידה.
רוחב ארון 60 מספיק להם.

• הוסף לסימניות
כל תנורי הבילד אין אותה מידה.
רוחב ארון 60 מספיק להם.
לכל תנור יש מידות 60 ס"מ שזה 'מבחוץ' ובפנים (גוף התנור עצמו שהוא צר קצת יותר מהדלת כלפי חוץ) בין 55 ל57 ס"מ
וזה חשוב לי לדעת - כי הארון שלנו הוא 56 ס"מ

• הוסף לסימניות
או שאם הרוחב 60 אין סיכוי שהבפנים יהיה יותר מ56 ס"מ?

• הוסף לסימניות
אופה לי מהר ואחיד.
מידות אני לא יודעת - אני אוכל לבדוק אחר כך
יש סיכוי לבדיקה?
רוצים להזמין לפני שיגמר המבצע
(צריך את המידות של הארון בפנים - לא שטח התנור מבחוץ שהוא 60 ס"מ אלא החלק הפנימי שאמור להיות קטן יותר בכ4-5 ס"מ)
תודה!!

אם יש כאן עוד יהודים טובים עם המלצות על התנור הזה אשמח מאוד לשמע
NEON

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות למי שבבעלותו תנור יקר (זול) זה
לבדוק את מידות הפנים שלו ('מידות התקנה' - כמה הארון בפנים צריך להיות בשביל שהתנור יכנס)
רוחב בלבד
תודתינו שטוחה לפניכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה