האם זה בשבילך?איזה תנור כדאי לקנות ליחידה של זוג
2 תאים משולב, הבנתי שאין סחורה טובה במחיר סביר
א. מה הסטנדרט ביחידות? תא אחד/2תאים? איך מסתדרים עם תא אחד?
ב. האם 2 תאים בילד אין נכנס מתחת לשיש?
להשכרההאם זה בשבילך?
את משכירה?
איך מסתדרים עם תא אחד? עושים חלבי או בשרי?ביחידות יש בדר"כ תא אחד, נראה לי אף פעם לא שמעתי על 2 תאים
אם תקנו עם 2 תאים זה יה שדרוג מצוין!!!
בעיני תנור אחד זה הרבה מעצבן .להשכרה
אשמח לדעת פרטים על הטוסטר........ חברה וכו'.... תודה!!!בעיני תנור אחד זה הרבה מעצבן .
אם נכנס לך שתיים זה מהמם
אבל אם לא? אולי עדיף שתי טוסטר אובן איכותי וכך יש אחד בשרי והשני לחלבי - זה עדיף מדו תאי
לי היה בעבר טוסטר אובן מעולה - הסביבה לא האמינה לי שזה מהטוסטר
למה בעיה עם הכשרים.לפי החלטת המשכיר.
בשרי זה יותר בעיה עם הכשרים...
בדר"כ עושים פרוה או חלבי
כן, עכשיו זה חדש אבל אחכ כנראה זה יותר בעיה כי אם משתמשים בבשרי בהכשר מסוים ואחכ בא מישהו שמקפיד יותר וכדו'........למה בעיה עם הכשרים.
זה חדש.
אני חושבת הפוך.
בשרי הרבה יותר שימושי.
בשרי אפשר לעשות שם עוגות פרווה.כן, עכשיו זה חדש אבל אחכ כנראה זה יותר בעיה כי אם משתמשים בבשרי בהכשר מסוים ואחכ בא מישהו שמקפיד יותר וכדו'........
לי היה ביחידה תנור תא אחד בהתחלה היה פרווה ובהמשך התחלב....... לא היה חסר לי בכלל.....(אולי כי בעלי ואני לא אוהבים עוף......)
לא הבנתי למה בחלבי אי אפשר לעשות עוגות...??בשרי אפשר לעשות שם עוגות פרווה.
בחלבי, אפשר רק טבעול....
וודאי שאפשר. חחח.לא הבנתי למה בחלבי אי אפשר לעשות עוגות...??
זה חוסם את מי שאוהב את העוגות שלו עם קפהוודאי שאפשר. חחח.
התכוונתי שגם אם זה בשרי, זה לא חוסם מלעשות עוגות פרווה.
באיזה חנות אפשר לקנות את החברה הזו -תקע?אפשר לקנות אחד משני הדגמים שיש לתנורים בנויים דו תאיים שנכנסים מתחת לשיש
אחד של חב' תקע, השני של סול נדמה לי
ברוב החנויות המוכרות מוצרי חשמלבאיזה חנות אפשר לקנות את החברה הזו -תקע?
זה תלוי אם אתם ספרדים או אשכנזים, למי שזוכרת את ההלכות מהסמינר, כי אם עבר יממה אז נראה לי שלספרדים מותר.זה חוסם את מי שאוהב את העוגות שלו עם קפה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים