תנור אפייה תנור משולב דו תאי 2024

• הוסף לסימניות
מה מומלץ ?
נא לכתוב חסרונות יתרונות וביקורת,
ראיתי שיש אשכולות ישנים אך זה לא רלוונטי שהרי ידוע שכל דגם יכול להיות שונה מהדגם האחר אפילו מאותו מותג,
נא לכתוב מניסיון של התקופה האחרונה.

• הוסף לסימניות
לנו יש דלונגי בערך חצי שנה
בינתיים מרוצים מאוד ב"ה

• הוסף לסימניות
לנו יש דלונגי בערך חצי שנה
בינתיים מרוצים מאוד ב"ה
תודה,
כשניסיתי להתעניין בחנויות החשמל כל בעל חנות ממליץ על המותג שהוא עובד איתו שהוא הכי מוצלח והשאר זה לזרוק כסף לפח,
כך שיצאתי מבולבל לגמרי,
(אחד מבעלי החנויות אומר לי דלונגי של היום הוא לא מה שבעבר היום זה רק לשלם כסף על מותג).

• הוסף לסימניות
היה לי בוש בערך 5 שנים
אהבתי אותו עד שהוא הלך לעולמו
היום יש לי בלומברג בערך שנתיים
בינתיים עובד טוב בלי תקלות ב"ה

• הוסף לסימניות
מה מומלץ ?
נא לכתוב חסרונות יתרונות וביקורת,
ראיתי שיש אשכולות ישנים אך זה לא רלוונטי שהרי ידוע שכל דגם יכול להיות שונה מהדגם האחר אפילו מאותו מותג,
נא לכתוב מניסיון של התקופה האחרונה.
מה העלית בחכתך? גמנו מעוניינים לדעת
הבנו מכמה טכנאים שבדלנוגי יש הכי פחות סיכוי שניפול בתנור בעייתי
השאלה היא איזה דגם?

• הוסף לסימניות
באיזה תנור משולב יש טורבו טוב?
חשוב לי לאפות מס' תבניות ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה