תנור אפייה תנור משולב חד תאי או בילד אין וכיריים בנפרד?

• הוסף לסימניות
מנסה לברר על תנורים, ובמצוקה קשה

דו תאי - שומע מכולם ש: או לא אמין, מתקלקל ונהרס, תיקונים יקרים (דלונגי) או איכות אפיה לא אחידה, ו-איך אמר לי טכנאי? הזולים אמינים רק כי לא אופים בהם כמו בדלונגי... (מדבר על בקו/ בלומברג ושאר הסינים...).

אז חשבתי, בלית ברירה ללכת על חד תאי, ועכשיו אני מתלבט אם לקחת בילד אין + כיריים + שידת בילד אין, כי אין מקום ייעודי, או ללכת על תנור משולב.

כל הזמן אני רואה המלצות רק לבילד אין, לא למשולב. אבל, באמת, למה???

הרבה יותר זול משולב, אז מה אני מפספס?

ואם אפשר גם המלצות על דגם...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לנו דלונגי דו תאי עם כיריים גז (צבע נירוסטה כסף מאוד יפה, זכוכית מראה) 5 שנים עובד מצוין.
במקום לבזבז שטח בארונות מטבח על 2 תנורים נפרדים+לבזבז שטח על השיש בשביל כיריים, מקבלים הכל בחבילה אחת על הרצפה (מי שרוצה תנור חלבי יותר גדול או כיריים אינדוקציה-לא רלוונטי)

• הוסף לסימניות
יש לנו דלונגי דו תאי עם כיריים גז (צבע נירוסטה כסף מאוד יפה, זכוכית מראה) 5 שנים עובד מצוין.
במקום לבזבז שטח בארונות מטבח על 2 תנורים נפרדים+לבזבז שטח על השיש בשביל כיריים, מקבלים הכל בחבילה אחת על הרצפה (מי שרוצה תנור חלבי יותר גדול או כיריים אינדוקציה-לא רלוונטי)
ממה שביררנו, בשנים האחרונות הדלונגי לא אמינים, יש תקלות בבורר תוכניות שמתקלקל אחרי חודשיים, ועוד דברים שנהרסים.

גם בזאפ, גם בפרוג, גם בבירור עם מוכרים וטכנאים זה המידע שקיבלנו.

אדרבה, איזה דגם יש לך? אולי הוא באמת יותר אמין (בתקוה שעדיין אפשר להשיג אותו בשוק...)

• הוסף לסימניות
קנינו לפני כמעט שנה בקו דו תאי.
מרוצה מאוד.
את התא הגדול עשיתי פרווה וחלבי.

עלה לנו כמעט 3,000
השלב הבא היה דלונגי שעולה כמעט 5.
לא ראיתי טעם להשקיע את הפער.
התא הגדול בשימוש רצוף ואופה מעולה ממש.

• הוסף לסימניות
קנינו לפני כמעט שנה בקו דו תאי.
מרוצה מאוד.
את התא הגדול עשיתי פרווה וחלבי.

עלה לנו כמעט 3,000
השלב הבא היה דלונגי שעולה כמעט 5.
לא ראיתי טעם להשקיע את הפער.
התא הגדול בשימוש רצוף ואופה מעולה ממש.
אפשר דגם?
כי שמענו ביקורות לא טובות על אחידות האפיה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו בכל אופן עם תשובה רלוונטית????

• הוסף לסימניות
המליצו לנו על זה
מכירים?
יודעים לתת דיס/המלצה?

קבצים מצורפים

• תנור-תקה-DoubleCook-HLD-45.21.jpg
    תנור-תקה-DoubleCook-HLD-45.21.jpg
    KB 33.8 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
תנור בילדאין איכותי - זו השקעה לטווח ארוך בבית יהודי...
כל מכרותי שחידשו מטבחים נהנות משני תנורים משולבים בארונות - נוח מאד!

ממש מצער לשמוע שדלונגי החדשים מאכזבים
שלי שרת אותי שנים רבות מאד (עם תיקונים קטנים)
"אופה לי מחמאות"

• הוסף לסימניות
מנסה לברר על תנורים, ובמצוקה קשה

דו תאי - שומע מכולם ש: או לא אמין, מתקלקל ונהרס, תיקונים יקרים (דלונגי) או איכות אפיה לא אחידה, ו-איך אמר לי טכנאי? הזולים אמינים רק כי לא אופים בהם כמו בדלונגי... (מדבר על בקו/ בלומברג ושאר הסינים...).

אז חשבתי, בלית ברירה ללכת על חד תאי, ועכשיו אני מתלבט אם לקחת בילד אין + כיריים + שידת בילד אין, כי אין מקום ייעודי, או ללכת על תנור משולב.

כל הזמן אני רואה המלצות רק לבילד אין, לא למשולב. אבל, באמת, למה???

הרבה יותר זול משולב, אז מה אני מפספס?

ואם אפשר גם המלצות על דגם...

תודה רבה
גם לי אמרו ככה. אבל שבברתי אצל העם ולא אצל הטכנאים/זאפ שמעתי דברים אחרים ונס שכך..
וכן קניתי דו תאי של בלומברג ואין עליו בעולם!!!
התנור הכי חזק שאני מכירה(אופה עוגות ב150 מעלות מקסימום..) 8 שנים ואפס תקלות וזה בשימוש יומיומי בכל התוכניות כמעט.

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו ככה. אבל שבברתי אצל העם ולא אצל הטכנאים/זאפ שמעתי דברים אחרים ונס שכך..
וכן קניתי דו תאי של בלומברג ואין עליו בעולם!!!
התנור הכי חזק שאני מכירה(אופה עוגות ב150 מעלות מקסימום..) 8 שנים ואפס תקלות וזה בשימוש יומיומי בכל התוכניות כמעט.
השאלה היא לא רק החוזק, אלא גם האחידות בכל התנור, גם מרוצה?

• הוסף לסימניות
בילד אין- יותר נח מבחינת נקיון מסביב (לא צריך לנקות מתחת, מצידי ומאחורי התנור) ובקו נקי, אז כרגע הרוב הולכים על תנורים בילד-אין.

מבחינת אמינות של תנור דו תאי לעומת חד תאי, יש לי דו-תאי מתחת השיש של סול ואני לא רואה שאני משתמשת בו אחרת מהחד- תאי ( של חברה זולה)

• הוסף לסימניות
השאלה היא לא רק החוזק, אלא גם האחידות בכל התנור, גם מרוצה?
מרוצה מאד!!
שוב. משתמשת בו כל הזמן בתדירות גבוהה מאד. ניקיון מהיר מאד ותנור הכי חזק שהתנסיתי בו(והתנסיתי בהרבה..)
אם היה לי מטבח מותאם לבילד אין זה כנראה מה שהייתי עושה. אבל בדירה שכורה בנתונים הקיימים הדו תאי מעולה!

• הוסף לסימניות
בילד אין- יותר נח מבחינת נקיון מסביב (לא צריך לנקות מתחת, מצידי ומאחורי התנור) ובקו נקי, אז כרגע הרוב הולכים על תנורים בילד-אין.

מבחינת אמינות של תנור דו תאי לעומת חד תאי, יש לי דו-תאי מתחת השיש של סול ואני לא רואה שאני משתמשת בו אחרת מהחד- תאי ( של חברה זולה)
גם לי יש סול וממש לא מרוצה לא מצליחה לאפות עוגות שלא לדבר על עוגת טורט
כל מתכון שכתוב הוראות אפיה ממש לא מתאים לתנור הזה
ממש לא ממליצה ללכת על התנור הזה

• הוסף לסימניות
גם לי יש סול וממש לא מרוצה לא מצליחה לאפות עוגות שלא לדבר על עוגת טורט
כל מתכון שכתוב הוראות אפיה ממש לא מתאים לתנור הזה
ממש לא ממליצה ללכת על התנור הזה
יש לך את התנור הדו-תאי?
אני אופה בו עוגות גבינה ועוגות רגילות, חלות ולחמניות וזה יוצא לי מוצלח למדי.

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד!!
שוב. משתמשת בו כל הזמן בתדירות גבוהה מאד. ניקיון מהיר מאד ותנור הכי חזק שהתנסיתי בו(והתנסיתי בהרבה..)
אם היה לי מטבח מותאם לבילד אין זה כנראה מה שהייתי עושה. אבל בדירה שכורה בנתונים הקיימים הדו תאי מעולה!
אפשר אולי את הדגם המדוייק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה