כללי תנו דעתכם | מודעת פרסומת

• הוסף לסימניות
(הכיתוב עפ"י בקשת הלקוחה)

אשמח להערותיכם. בעיקר השאלה שלי היא: האם זה מפריע שהצבע הסגול השולט הוא לא כמו הצבע של הלוגו?
תודה

קבצים מצורפים

• פלייר.jpg
    KB 151.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הכיוון יפה מאוד

הפיקס, חייב להיות מרכז הפוקוס של המודעה (פוקוס בצד, כזה אירוע אני לא רוצה...)

ולמטה אולי להקטין את הכסא ולהכפילו ובו לכתוב את הפרטים, ולא כסא עם 2 עיטורים מהצד,
השבירה החדה בין הסגול ללבן קצת מידיי דרמטית, אולי לתחום אותו בעיטורים או משהו בסגנון ?

הסגול, לא יפריע אם הכל יהיה באותו קונספט.

• הוסף לסימניות
אתמול לא קיבלתי (כמעט) תגובות והבנתי שכנראה הרבה בחופש ולא נמצאים מול המחשב.
אז עכשיו הקפצה.

ואם גם היום לא יהיו תגובות אני אבין לבד מה שזה אומר:(:(:(

• הוסף לסימניות
לא הייתי כותבת עשר הפקות ראשונות במחיר עלות, זה נשמע מאוד חובבני ולעכברי מעבדה. תוכלי לכתוב- "מחירי הכרות אטרקטיביים לעשרת הלקוחות הראשונים"

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת כמוך, אבל זה מה שהלקוחה ניסחה וכבר התערבתי לה כ"כ הרבה בניסוחים (מה לעשות, כל גרפיקאית צריכה להיות קצת קופירייטרית במקרים שהלקוח לא מבין שיש צורך בזה) שעל זה החלטתי להבליג.
אולי בכל זאת אציע לה את מה שכתבת.

• הוסף לסימניות
יש כאן ניגוד אינטרסים
המודעה פונה לכיוון של יוקרה
הטקסט צועק זול! זול! זול!
התוצאה:
רושם שמזכיר את העורב שהתחפש לטווס

• הוסף לסימניות
מרגיש לי עסק חדש שרוצה לעשות עלי נסיונות.לא בא לי.....
נסיונות עושים בשקט,הפירסום-הרעש-צריך בטחון עצמי.
שינוי הטקסט יעזור לה להגיע למה שהיא רוצה
הלואי שתבין מה שאת מסבירה לה
את המודעה מאד אהבתי,הסגול מצוין,רק שלא יצא כהה מדי בדפוס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היישור בלוק פוגע בקריאות, והריווח ביון השורות ענק!

• הוסף לסימניות
הכיוון מאוד יפה!
הבעיה שקצת קשה להמקד העין בורחת...
גם הטקסט המרווח לא נעים בעין בכלל!!
הפיקס כמו שאמרו חיב לגדול ולהיות המרכז...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה