כללי תנו דעתכם! תודה!

• הוסף לסימניות
עשיתי את המשהו הזה ללקוח שחוגג ארוע בט"ו בשבט
מה דעתכם?
(אם משהו מעונין לקנות אותו תמורת מחיר סימלי (מוסכם עם הלקוח) יפנה אלי באישי)

קבצים מצורפים

• 5.psd.jpg
    KB 264 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש ענף אחד ששכחת לצבוע.

• הוסף לסימניות
רק זה מה שיש לך לאמר?

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, צבעים ממש יפים
ואהבתי מאוד את העץ.

שבעת המינים - העלים של הגפן, הרימון והתמר לא מספיק דומים למציאות
לא יודעת אם זה עקרוני לך.

• הוסף לסימניות
יש לי עוד... רוצה לשמוע? :)
בעיקרון לא כ"כ התחברתי לזה, אני לא בדיוק הבנתי מה זה אמור להיות, ומה בדיוק אתה עשית כאן, האם זה ציור שלך מההתחלה או לא וכו'. כמו כן חסר קצת הסבר מה זה הולך להיות?

• הוסף לסימניות
טוב. תודה לכולכם זה ציור אישי ואמור להיות על הזמנה לבר מצווה (זרם מזרחי) וילווה בעוד אלמנטים לבר מצווה עם הפסוק על פלגי מים...

• הוסף לסימניות
הציור מקסים!!!
אהבתי במיוחד את השורשים של העץ.
רק מה, אולי כדאי ללכת על צבעוניות יותר עשירה. בסגנון הזה, היודאיקה המודרנית, הולך עושר של צבעים. תנסי להיזכר בכתובות מצוירות, הגדות...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומרשים.
רק גם אני כמו טפטפת חסר לי יותר צבעוניות וחיות, זה קצת אפור בעינים.

• הוסף לסימניות
ראיתי ונזכרתי שבעבר ביקשת שבעת המינים, יש לי ענבים ושעורים, נראה לי יותר מוצלחים ממה שהשגת.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 37.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;52543:
שבעת המינים - העלים של הגפן, הרימון והתמר לא מספיק דומים למציאות
לא יודעת אם זה עקרוני לך.

לי זה נראה ציור סכמתי. כל הסגנון מראה כך, למשל החיטה המרובעת וכו'. הדמיון למציאות מספק לגמרי מבחינה זו.
סגנון עדין וקליל. מאוד חמוד.

• הוסף לסימניות
ונתנו, לקח לי הרבה זמן למצוא ת'ענף שלא צבוע. אני חושבת לתת את זה כמשימת תחרות לאחים הצעירים שלי, ברגעי שעמום קשים.
יש לך עיניים חדות!

• הוסף לסימניות
זה סגנון מאד מיוחד
מי שאוהב את הסגנון העתיק הזה נהנה מזה מאוד

• הוסף לסימניות
אהבתי את העבודה!!!

אם כי לאור מה שכתבו קודמי
יתכן ויש מקום לשיפור

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה, מתאים לסגנון מזרחי. אולי קצת להחיות את הצבעים

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד. אם כי הצהוב מידי צועק לעומת האפור החיצוני. כך שהעיגול הפנימי נראה קצת תלוש. אבל העבודה עצמה, שאפו!

ונתנו, איפה הענף? לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
לא מצאת?!
והרי אתה המביט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה