תנו המלצות על חנות רהיטים אמינה במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
רהיטי הקריה
מניסיון של למעלה מעשור עם הסחורה וההמלצות שלהם.

• הוסף לסימניות
רהיטי הקריה המליצו לי על מיטה משולשת של ר.א.
ובחנות אחרת אמרו לי שזה מיטות MDF והם מתנפחות במים ולא מחזיקות
למי להאמין?

• הוסף לסימניות
יש לי אותן כבר קרוב ל 6 שנים,
והן חזקות ומעולות.
ממש לא מתנפחות

• הוסף לסימניות
אז אין שום עדיפות לסנדוויץ?

• הוסף לסימניות
גם אני ידעתי שסנדויצ' הכי טוב,
וכשקניתי את המיטה הוא אמר לי שאין להם מיטות סנדויצ' (לא קניתי ברהיטי הקריה, אבל קניתי של ר.א.)
התלבטתנו אבל בסוף קנינו ואנחנו מאד מרוצים. גם הארונות אותו דבר והכל נראה ממש חדש.
לגבי רהיטי הקריה קניתי שם ריהוט אחר והייתי מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1237806:
רהיטי הקריה המליצו לי על מיטה משולשת של ר.א.
ובחנות אחרת אמרו לי שזה מיטות MDF והם מתנפחות במים ולא מחזיקות
למי להאמין?

אפשר לבקש מר.א. סנדביץ' זה כמעט אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל101;1237775:
תנו המלצות לחנות רהיטים אמינה במודיעין עילית
מזכירה את מטרת פתיחת האשכול...

• הוסף לסימניות
רהיטי הקריה- נתה"מ 3.

• הוסף לסימניות
רהיטי הקריה.
שמעתם עליהם פעם :) ?

• הוסף לסימניות
שמעתי.
רוצה בעיקר לשמוע על מידת האמינות והדיוק שלהם.

• הוסף לסימניות
דוגמה לאמינות: ישב זוג צעיר טרום חתונה ובקש הצעה לחדר שינה מיטות +2 שידות
בקש המוכר את המידות של החדר. ישב ומדד ובדק.
התברר ששתי שידות יעשו את החדר צפוף מידי. הוא היה צריך לשכנע אותם לקחת שידה אחת פחות. אפילו שכך הוא מוכר פחות.
הוא הציע לנו לעשות בשעתו ארון בחדר ילדים שהעמודים הם סנדוויץ' אבל המדפים= MDF פשוט בשביל לחסוך עלויות.
כשבחרנו ידיות מקושטות מעץ לארוניות שבשולחן הכתיבה לילדה- הוא הזהיר שהן לא חזקות בכלל ועדיף ללכת על המתכת.
בקיצור: שקיפות מלאה לגבי איכות המוצרים, מחשבה רבה על התאמת המוצר לצרכי הלקוח. הם אף פעם לא "דוחפים" סחורה לאנשים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנוי.
שרות מעולה ואמינות מעל לכל.

• הוסף לסימניות
רהיטופ. לא מכירה משהו אחר.
הזמנתי מזרונים, היה איחור בהגעה. כששמעה שזה דחוף, שלחה מוביל על חשבונה!

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו ארון ב"ענק הרהיטים" יצא יפהפה......
(חברת ת.ב.י) מקווה שגם יהיה טוב......

• הוסף לסימניות
כמעט כל הרהיטים בבית שלי הם מרהיטי הקריה
ממש, ממש ממליצה,
אין עליהם באיכות ובשירות

• הוסף לסימניות
דוגמה לאמינות: ישב זוג צעיר טרום חתונה ובקש הצעה לחדר שינה מיטות +2 שידות
בקש המוכר את המידות של החדר. ישב ומדד ובדק.
התברר ששתי שידות יעשו את החדר צפוף מידי. הוא היה צריך לשכנע אותם לקחת שידה אחת פחות. אפילו שכך הוא מוכר פחות.
הוא הציע לנו לעשות בשעתו ארון בחדר ילדים שהעמודים הם סנדוויץ' אבל המדפים= MDF פשוט בשביל לחסוך עלויות.
כשבחרנו ידיות מקושטות מעץ לארוניות שבשולחן הכתיבה לילדה- הוא הזהיר שהן לא חזקות בכלל ועדיף ללכת על המתכת.
בקיצור: שקיפות מלאה לגבי איכות המוצרים, מחשבה רבה על התאמת המוצר לצרכי הלקוח. הם אף פעם לא "דוחפים" סחורה לאנשים.
ותוך כמה זמן מההזמנה הרהיטים מגיעים?

• הוסף לסימניות
הם מפרסמים?
מודעות? משו?

(ד"ש מגיסתך של אחיינית שלך או מה שיהיה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה