כללי תנו חוות דעת מקצועית לצורה והצבע של צורה וצבע / לוגו

• הוסף לסימניות
הערותיכם והארותיכם יתקבלו בברכה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העליון, הוא יפה.

מה סגנון החנות? (משהו רציני אשת חיל? משו יותר קיצ'י?) לפי זה התאימי את הלוגו, הצבעים, ושאר הנספחים.

ועוד משהו: הקוים המפרידים בין הפירוט- צריך לעשות אותם הרבה יותר דקים.

• הוסף לסימניות
שכחתי להמיר למודל RGB: אז הנה,

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 586.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הראשון ללא ספק
עבודה מדהימה כל הכבוד

• הוסף לסימניות
את הצורה של העליון אהבתי, לצבעים לא כ"כ התחברתי. אבל לדעתי יותר יפה ומתאים מהשני.

• הוסף לסימניות
הראשון.
הצבעים קצת ילדותיים.

• הוסף לסימניות
הראשון כמובן.

הצבע האפור לא מתאים,הוא שובר את הצבעים האחרים.
את ה- "צ" בלוגו תעשה מהגופן של הטקסט שלך.

אפשר אולי ליצור מהלוגו צורה תלת מימדית, כי הצבע ברור והצורה לא.

• הוסף לסימניות
הראשון מעולה לא לגעת.

• הוסף לסימניות
שוב זו אני. הלוגואים יפהפיים. הראשון- הצבעים שלו קיצ'יים. השני- אומנותי מאד. לכי לבדוק את החנות, לפי זה תוכלי להתאים את הצבעים טוב יותר ללוגו.

• הוסף לסימניות
תחשבו שאני מוזרה אבל אני דווקא חושבת שהשני הוא לוגו שיזכרו אותו בזיכרון (שזה מה שחשוב)

הראשון הוא באמת מראה יותר מודרני וחדשני אבל השני הוא הרבה יותר משו שאנשים יזכרו (אולי לשנות לו את הצבע)
אבל זו דעתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;240967:
הראשון.
הצבעים קצת ילדותיים.

אכן, הלקוחות העיקריים הם מורות לאומנות ומלאכה בבתי ספר יסודיים בפריסה ארצית (ואף מעבר).
בתוכנית: התרחבות במעגל הלקוחות הפרטיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;240978:
תחשבו שאני מוזרה אבל אני דווקא חושבת שהשני הוא לוגו שיזכרו אותו בזיכרון (שזה מה שחשוב)

הראשון הוא באמת מראה יותר מודרני וחדשני אבל השני הוא הרבה יותר משו שאנשים יזכרו (אולי לשנות לו את הצבע)
אבל זו דעתי..

אפשר לעשות לוגו בצורת קוף ואנשים לא ישכחו אותו...
אז למרות שהלוגו השני הרבה יותר יפה מקוף...
אבל הראשון מרשים יותר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהקוף השני יותר מתאים (בעיקר כי אני מכירה את הסגנון של החנות ואת הלקוחות שלה)

• הוסף לסימניות
בס"ד'

הראשון מקסים כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
בלי, רק את הראשון!!! (ואפילו תשאלי את נעמי)

• הוסף לסימניות
הראשון,
מעולה.

• הוסף לסימניות
הראשון. צבעים קצת יותר ססגוניים.
המפרידים אולי כדאי ע"י עיגול, יהיה נכון יותר בנסיבות אלה מאשר פס.

בשני יש צורה - אבל לא כ"כ צבע.

עבודה יפה וחיננית.

• הוסף לסימניות
הראשון ממש חמוד וקולע.
השני קצת כבד מידי לחנות הזו. הם לא מוכרים כאלו חומרי יצירה בכזו רמה. זה הכל כזה דברים יחסית פשוטים למלאכות של גננות ומורות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבלגן, רק כדי שתבינו את הרעיון.

הכוונה לתת גם צורה לא רק צבע.

אפשר בפחות צבעים.

צפה בקובץ המצורף 35754

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 194 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הראשון, ללא ספק! כמו שדיברנו בטלפון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה