- הוסף לסימניות
אם תראה מכשיר עם בלוטוס 5 זה יהיה מעולהלי יש כיום 208 וכתבת שזה לא תואם
אז איזה מכשיר אתה ממליץ לקנות שימקסם את השימוש בו ובאוזניות?
אם תראה מכשיר עם בלוטוס 5 זה יהיה מעולהלי יש כיום 208 וכתבת שזה לא תואם
אז איזה מכשיר אתה ממליץ לקנות שימקסם את השימוש בו ובאוזניות?
דהיינו?אם תראה מכשיר עם בלוטוס 5 זה יהיה מעולה
www.prog.co.il
בנוקיה יש בעיה מובנית שלא אמורה להיות בשאר המכשירים, בK35 סביר להניח שיתחבר כי זה מכשיר איכותי, את השני אני לא מכיר אבל כנ"ל מסתמא ג"כ יעבוד@כותב מוסמך תודה על הסקירה ,
עכשיו האפולו בולד ב80 דולר בלבד! איך אני ידע אם זה מתאים למכשיר שלי? כי הבנתי שעל נוקיה 208 זה לא עובד
pro v-22 ומכשיר נוסף k 35 (כשרים)
לי יש אותו והוא ממש לא הולך עם השיאומי,לכל הבלוטוס שלהם יהיה בעיה עם השיאומי?
לזה לדוגמא: Tronsmart Onyx Ace TWS
טעונות?קניתי את האוזניות הללו
לא השתמשתי במשך כמה חודשים. כרגע הן לא נדלקות.![]()
39.99US $ |Tronsmart Spunky Beat הכה אמיתי אלחוטי סטריאו Bluetooth אוזניות APTX Wireless אוזניות עם QualcommChip, CVC 8.0, מגע בקרה|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
פספסתי משהו?
@מטאלי @כותב מוסמך
סליחה על התיוג, ותודה מראש
כמובן שמיד חיברתי אותן לחשמל, כבר שעתיים וחציטעונות?
כמה זה זול?מחיר מטורף
לכבוד יומולדת 9 לאתר ג'יקביינג (היצרן של טרונסמרט)
עכשיו ב66.99 דולר!
הכי זול שהיה.
קנו בקישור הזה:
והוסיפו את הקופון: GKB9TH1![]()
Tronsmart Apollo Bold ANC TWS Earbuds
Hong Kong-1 Stock | Buy Tronsmart Apollo Bold ANC TWS Earbuds 360 Degrees Hybrid Active Noise Cancelling Qualcomm QCC5124 aptX AAC SBC APP Control IP45 online at unbeatable prices. ✓Free Shipping ✓Limited Time Sale ✓Local Warehouses.www.geekbuying.com
אבל, שימו לב! בקרוב ממש, מקווה שיום יומיים, תעלה סקירה על האפולו אייר, שבגדול זה כמו האפולו בולד רק בגירסה זולה יותר, אז קחו בחשבון.
המבצע עוד קצת פחות מיומייםכמה זה זול?
ועד מתי המבצע שציינת?
יעלה כ64 דולר(אני מאמין שבהמשך הם יגיעו למחיר יותר זול)שאלתי כמה זול האוזנייה השניה?
ולמה צריך סמס?
השאלה היא שלמי שאין מכשיר חכם רק נגן ופלאפון פשוטים אמור להיות הבדלים דרסטיים?ברור לי שבפערי מחירים הנל, ודאי שהבולד עדיף כי יש בו כמה אופציות ומעלות שאין בחדשות.
אני רואה שבאלי אקספרס האוזניות החדשות יימכרו ב50 דולר בעוד מספר ימים.השאלה היא שלמי שאין מכשיר חכם רק נגן ופלאפון פשוטים אמור להיות הבדלים דרסטיים?
והאם בשיחות טלפון שומעים אותך טוב עם האוזנייה הזאתי?
אז בעצם אתה ממליץ על הפשוט יותר?אני רואה שבאלי אקספרס האוזניות החדשות יימכרו ב50 דולר בעוד מספר ימים.
לגבי שיחות. באוזניות החדשות הצלחתי לנהל שיחות בצורה תקינה לגמרי. באפולו בולד לא.
אם זה יעזור למישהו, כמה פעמים קבלתי משלוח מאקסלוט, אין לי שירות הודעות, אז הם השאירו לי הודעה בשיחת טלפון.סמס צריך אם ישלחו את זה עם אקסלוט
א. נסכם וניתן ספוילר.אז בעצם אתה ממליץ על הפשוט יותר?
אז תן לנו חומר עליו בבקשה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים