ששון אברהם
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הזמנתי ב11.11 ולא הגיע עד עכשיו כבר החזירו לי את הכסף רק רצית לשאול אם הגיע למישהו שהזמין ב11.11???
ממש הצטערתי כי עכשיו זה יותר יקר...
יחסית לתג המחיר שלהם בהחלט. ללא ספק.
@כותב מוסמך על אנקר אתה עושה סקירות?
www.prog.co.il
אני הזמנתי פעם אחת...אגב, האפולו בולד לא נשלחות לארץ כבר תקופה, ולטענת היצרן הן לא במלאי
ולא הגיע...הזמנתי ב11.11 ולא הגיע עד עכשיו כבר החזירו לי את הכסף רק רצית לשאול אם הגיע למישהו שהזמין ב11.11???
כבר לא מייצרים אותךקניתי את האוזניות לפני שנתיים וחצי ולאחרונה אחת מהם נהרסה.
אני כבר חצי שנה מחפש להשיג אותם שוב ולא מוצא.
למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג אותם ואפילו במחיר גבוה יותר?
אולי @כותב מוסמך
מוכרח לומר שנהניתי מהם ברמה אחרת ולא מוצא אוזניות שמתקרבות לרמה שלהם.
תודה רבה.
אפשר קישור למשהו ברמה טובה
שווה לי להשקיע.
הזמנתידגם מאוד פופולרי (לא התנסיתי אישית. המלצתי לכמה וכמה אנשים שמאוד נהנים) (ק.ש.)![]()
US $60.62 52%OFF | Soundcore ידי חופש הנקר 4 nc רעש אלחוטי ביטול אוזניות אוזניות אוזניות אוזניות אלחוטיות אוזניות אלחוטיות
US $60.62 52%OFF | Soundcore ידי חופש הנקר 4 nc רעש אלחוטי ביטול אוזניות אוזניות אוזניות אוזניות אלחוטיות אוזניות אלחוטיותs.click.aliexpress.com
אבל אם תצליח להשיג את דגם liberty 3 pro לא תתחרט...
רק באלי אקספרס יש רמאים, לא מצאתי כרגע מוכר שנראה אמין שמוכר אותן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים