תנו כותרת לדבר הזה...

• הוסף לסימניות
כי לי אין הרבה מה להגיד... :)
IMG_2237-2-מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
קצת מגורען אבל זה חלק מהיופי...

• הוסף לסימניות
חתכת אכזרי את הרגליים =הריבועיות של הפריים מעצבנת

אם לא זה . זה היה נפלא

• הוסף לסימניות
חתכת אכזרי את הרגליים =הריבועיות של הפריים מעצבנת

אם לא זה . זה היה נפלא
איך ידעתי שתעירו לי פה על זה... :) אבל יש לי תשובה:
לא חתכתי את הרגל מהפריים. זה הקיר. זווית טיפה שונה הייתי מפספסת את המשחקי אור וצל על הדלת. ניסיתי. באמת.
ולכן.... עשיתי קרופ כזה, שהרגל השניה לא תהיה חתוכה באזור הקרסול (שזה נורא). הבנת? עדיף לחתוך כך. וכל החלק העליון היה פשוט מיותר. הרי זו לא תמונה שיגרתית.

• הוסף לסימניות
אוי אני כל כך אוהבת את הסגנון הזה,
אבל הרגליים :(
למה לא עשית תמונת רוחב??

• הוסף לסימניות
איך ידעתי שתעירו לי פה על זה... :) אבל יש לי תשובה:
לא חתכתי את הרגל מהפריים. זה הקיר. זווית טיפה שונה הייתי מפספסת את המשחקי אור וצל על הדלת. ניסיתי. באמת.
ולכן.... עשיתי קרופ כזה, שהרגל השניה לא תהיה חתוכה באזור הקרסול (שזה נורא). הבנת? עדיף לחתוך כך. וכל החלק העליון היה פשוט מיותר. הרי זו לא תמונה שיגרתית.
אז איפה הקיר?אולי תנסי להשאיר אותו

• הוסף לסימניות
תודה לכולן. באמת האורך יותר יפה.

• הוסף לסימניות
סגנון יפה, עיבוד מענין.
הייתי שמה לו משהו אחר במקום הפלאפון.
אולי דובי, או סוסון עץ.

• הוסף לסימניות
סגנון יפה, עיבוד מענין.
הייתי שמה לו משהו אחר במקום הפלאפון.
אולי דובי, או סוסון עץ.
תודה.
זו לא תמונה מבויימת. פשוט תפסתי את הרגע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה