כללי תנו לי חוו"ד - צמד פליירים

• הוסף לסימניות
מחכה מאוד להארותיכם (מבחינתי הערה זו הארה)
האם האלמנטים משדרים מה שרציתי? מובן בכלל על מה מדובר כאן?
תודה רבה

ברכי-01.pngברכי-02.png

• הוסף לסימניות
יפה מאד!! שאפו!!
השני יותר מוצלח לדעתי
הייתי אומרת להגדיל ולהדגיש את הטקסט לא בגוף המודעה
בעיקר למטה, ולהוסיף (בשני) את הפניה מנהלת/ מורה/ גננת יקרות
אבל בהחלט מובן לגמרי מה הנושא

• הוסף לסימניות
יפה מאד!! שאפו!!
השני יותר מוצלח לדעתי
הייתי אומרת להגדיל ולהדגיש את הטקסט לא בגוף המודעה
בעיקר למטה, ולהוסיף (בשני) את הפניה מנהלת/ מורה/ גננת יקרות
אבל בהחלט מובן לגמרי מה הנושא
תודה
אילו 2 פליירים שונים שפונים אחד לאמהות ואחד למנהלות/גננות וכו

• הוסף לסימניות
מושלם! שניהם!
אהבתי ממש!

• הוסף לסימניות
מדהים!
ממש מושך ומובן!
מלא הצלחה..

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומיוחד!
הארה קטנה שלא קשורה לעיצוב אלא לניסוח, נראה לי נכון יותר לכתוב:
מנהלת/מורה/גננת יקרה ולא יקרות
(כי כל אחת שקוראת - בוחרת לעצמה את הפניה שמתאימה לה ונשארת עם פניה ליחיד - לדוג'
מנהלת יקרה/ גננת יקרה.)

• הוסף לסימניות
נראה מצוין ומקצועי
אולי למטה במקום הקשקוש מתחת לטקסט הייתי עושה מלבן ישר עד הקצה .. שלא יהיה מקושקש מידי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
2 המודעות ממש מקסימות!
מחכה מאוד להארותיכם
יש לי 2 הארות פיצפונות- במודעה אמא יקרה טיפה מפריע לי ששני כתמי הצבע הכתום והתכלת הם ממש זהים בצורה.
בשתי המודעות המילים "אז בעצם" בפונט כתב יד קצת לא זרם לי בעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה