האמת, שלי אולי זה יעזור, אבל אם איתמר יראה את זה הוא ממש ייפגע...סליחה על הפלישה לתחום לא שלי
אם אכין לכם את האותיות הרלוונטיות באילוסטרייטור ואשלח לכם מוכן, זה יעזור?
משתתף... אבל התמחור זה לא החלק שלי... אני רק על התכנות והעיצוב..פונט מדהים, באמת
אבל 4 קרדיטים...
ככה בקלות לבזבז?
נו, אולי זאת ההזדמנות לבקש מהרב איתמר שיפרגן לנו פעם אחת הסרטת מסך של תהליך יצירת פונט?האמת, שלי אולי זה יעזור, אבל אם איתמר יראה את זה הוא ממש ייפגע...
הדברים האלה קטנים עליו, הוא עושה את זה מתוך שינה, הוא קליגרף הזוי, לפעמים אני רואה בלייב את העבודות שלו ואני לא מאמין שזה יכול להיות (זה לא סרטון יוטיוב מבוים...)
אם הוא יחליט להוסיף אותיות זה מבחינה טיפוגרפית, אם הוא חושב שזה הורס את הד.נ.א. של הפונט הוא לא ייעשה את זה.
ב. העבודה אינה נעשית באילוסטרייטור, יש הרבה חוסרי התאמה בינה לתוכנת עריכת הפונטים כך שזה כבר לא שווה, אא"כ במקרים מיוחדים.
תעשה חשבון כמה גליפים ייצאו לאות ל:רציתי רק לבקש, יש היתכנות לאות ל' עם אופציה של ראש גבוה יותר? (כמו בציפורן פלוס)
וכן ברגל התחתונה שלו יש סיכוי לאופציה מתעגלת כמו ב"ת"?
פה השאלה, למה לא?אני ביקשתי רק אם אפשר ל רגילה עם אופציה של ל מתעגלת בדיוק כמו ב 'ת' שיש אות אחת בגליפים שונה מהאות הרגילה עם עיגול בפנים, (בכוונה צירפתי צילום מסך)
כנ"ל לגבי הל' המוגבהת לא ביקשתי ל מוגבהת ב3 אורכים
כולה ל 1 באורך הרגיל עם ראש של ג'ירפה...![]()
אסביר לך, ל גבוהה תהיה מקצועית אך ורק באורך רגילפה השאלה, למה לא?
אם כבר אתה יוצר אות חדשה למה שלא תתן לה את כל הווריאציות?![]()
בכ"א אם איתמר יחליט להוסיף אז הרווחנו, בסוף כולנו תלויים בו...אסביר לך, ל גבוהה תהיה מקצועית אך ורק באורך רגיל
בדיוק כמו שבמאקרופונט לא תעשה אותיות מתארכות כי אז ר' רגילה תראה ו' כי לישה יש ר' ארוכה
באותה מידה ל ארוכה עם ראש גבוהה יראה כאילו לקחתי משקל דק יותר של אותו הפונט והגדלתי אותו לכל הכיוונים,
(אגב, גם בציפורן פלוס, איתמר נתן אופציה של ל גבוהה רק בל באורך רגיל, ודו"ק)
לגבי הרגל התחתונה, זה ברור שהרגל הנוכחית היא הרגל הנכונה לאות, ובזרימת הקריאה של הטקסט, זה ודאי יותר נכון כמו שזה עכשיו, אממה, היות שכל זרימת הפונט הוא לתת הרגשה של כתיבה קליגרפית (תקרא את כל התיאור המתפייט של הסופר הנודע לתהילה הלוא הוא הר"ר איתמר נתן שליט"א בתיאורו של הפונט...)
כדאי לטעמי לתת עוד אופציה של רגל לאות ל' כדי לייצר גיוון נוסף בקריאות שלו
ואגב גם באות ת' איתמר עשה רק באורך הרגיל את הפונקציה של הרגל המתעגלת, לדעתי מאותה סיבה שציינתי
תעדכן בכל מקרה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //