התייעצות תנו לי טיפים לכביסה המושלמת בקיץ!

לגבי כתמים, לא הצלחתי לקרוא את כל התגובות, איך משתמשים בפיירי בכדי להוריד כתמים? (משתמשת בד"כ בוניש קליה תרסיס ואבקה)
תודה מראש :)
מורחת כמו משחה ויכולה להוסיף גם במכונהבתוספת לאבקה בתא שממנו המים נלקחים ראשונים
לי אין תוכנית כזו אז הרבה פעמים אני מפעילה כביסה קצרה של רבע שעה ואז מדליקה שוב מכונה ארוכה כך שיוצא כל הריחות הרעים וזה לא אותו מים של השטיפה הראשונית במשך כל הכביסה
איזה מכונה יש לך?

כתמי ברזל (תינוקות)
ידוע למישהו איך מורידים מבגדים?

@האושר של החיים

תודה רבה על ההסבר על הפיירי,
אחרי שלא ירדו לי כתמים של תפוז,
ושמתי אוקסיג'ן, שמתי בשמש ולא ירד,
כיבסתי עם ממש הרבה פיירי והשריה, (יכול להיות גם בגלל זה)
וירד לי כמעט הכל,

חייבת שתעזרו לי -
איך מורידים צבע של יציאה של תינוק מבגדים בהירים וגופיות לבנות.
דחוף

הבעיה היא שאין לי אפשרות לשמש ישירה
אפשר להניח על כסא ליד חלון שנכנסת דרכו שמש. לכתמי יציאות של תינוקות - אין כמו שמש. אפילו הייתי מביאה לבית של אמא / אחות לתלות אצלם בשמש אם אפשר.

חייבת שתעזרו לי -
איך מורידים צבע של יציאה של תינוק מבגדים בהירים וגופיות לבנות.
דחוף

משפשת עם פיירי
מכניסה לכביסה חוזרת
וכמה שעות בשמש ישירה

אם זה גופייה אפשר להשרות במים עם חומר
או לצרף לכביסה של הרתחה

אפשר להניח על כסא ליד חלון שנכנסת דרכו שמש. לכתמי יציאות של תינוקות - אין כמו שמש. אפילו הייתי מביאה לבית של אמא / אחות לתלות אצלם בשמש אם אפשר.
לא צריך דווקא לתלות בשמש
חפשי את ההודעה שלי בתחילת האשכול עם הסבר

הי,
(אני פותחת האשכול המתוסכלת... ;) )
אז--זהו! הגעתי לפתרון!!!!
לאחר קריאה מעמיקה של כל התגובות כאן בשרשור ונסיון של כל ההמלצות והטיפים...
אבקת רן !!!!!!!
הייתי בהלםםםם מהתוצאות ! קניתי באושר עד של חברת בדין,
ניסיתי להשרות חולצה פסים שילוב של לבן וצבעוני שהיתה בדרך לפח!!!! והיא הפכה לחדשההההההה יותר לבן מהמקור,
ולא, אני לא מקבלת מהם אחוזים :)

הי,
(אני פותחת האשכול המתוסכלת... )
אז--זהו! הגעתי לפתרון!!!!
לאחר קריאה מעמיקה של כל התגובות כאן בשרשור ונסיון של כל ההמלצות והטיפים...
אבקת רן !!!!!!!
הייתי בהלםםםם מהתוצאות ! קניתי באושר עד של חברת בדין,
ניסיתי להשרות חולצה פסים שילוב של לבן וצבעוני שהיתה בדרך לפח!!!! והיא הפכה לחדשההההההה יותר לבן מהמקור,
ולא, אני לא מקבלת מהם אחוזים
לא הוריד לך צבע מהצבעוני?
חשבתי שמיועד לבגדים לבנים בלבד.

לא הוריד לך צבע מהצבעוני?
חשבתי שמיועד לבגדים לבנים בלבד.
את האמת שחששתי...
אבל בגלל שכבר לה היה לי מה להפסיד , ניסיתי ולא ירד כלום!!!! נשאר צבעוני כשהיה,
אבל האחריות לא עלי;)

לגבי ריח אני שמה גל כביסה של מקסימה, ומרכך משתנה- פחות חשוב לי המרכך לגל יש ריח מהמם, זה ברמה שנכנסים אלי הבייתה ואומרים לי שיש ריח מהמם של כביסה.
לגבי הלכלוך אני משפריצה "יעקבי" מה שלא יורד אני מנסה עם אמה בשמש,
לא מזמן ראיתי סרטון של מישהי שממליצה על מסיר שומנים חצי שעה בשמש ואז כביסה- לא נסתי
את משתמשת בג'ל ספציפי או שלא משנה העיקר 'מקסימה'?

למישהו יש מושג איך מורידים כתם ממשחה לתפרחת טיטולים מבגד הוא פשוט לא יורד בכביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה