התייעצות תנו לי טיפים לכביסה המושלמת בקיץ!

הי קופצת על האשכול
ניהיה לי כתמים אפורים על חולצת טריקו לבנה עם ציורים-ניסתי עם וניש וגם עם יעקבי ושמש לא עזר
יש עוד פתרון?

הי קופצת על האשכול
ניהיה לי כתמים אפורים על חולצת טריקו לבנה עם ציורים-ניסתי עם וניש וגם עם יעקבי ושמש לא עזר
יש עוד פתרון?
יכול להיות שזה כתמים מבועות סבון / קרם שיער?

מממ אני לא זוכרת אם הוא השמש עם הבועות סבון עם הבגד הזה
ואם כן? אין איך להוריד?

מממ אני לא זוכרת אם הוא השמש עם הבועות סבון עם הבגד הזה
ואם כן? אין איך להוריד?
את יכולה לנסות לכבס עם מסיר שומנים על הכתמים אבל בגדול כתמים של בועות סבון וכתמים של קרם לשיער הם כאן כדי להישאר (לא כולם עושים כתמים אבל יש כאלה שכן וזה נפוץ כתמים כאלה)

לא קראתי את כל האשכול, אבל אשתף מסיפור טרי ביום שישי
בתחילת שבוע ירד לבן שלי בן ה- 8 דם מהאף בלילה, ביום שישי כשבאתי לכבס את הכלי מיטה אני רואה שהשמיכה שלו עם לא מעט כתמי דם, כידוע כתמי דם הם כתמים מאד עקשניים וקשה מאד להוריד אותם וק"ו שהם לא טריים.
שפכתי חלב על הכתמים המתני 20 דקות אבל לא ממש ירד, ידעתי שאין לי מה להפסיד גם ככה, וזכרתי שפעם קראתי שסנט מוריץ מוריד כתמים. ריססתי על הכתמים והכנסתי למכונה. וראו זה פלא הכתמים כולם ירדו ולא נשאר סימן.
כמובן שלא לוקחת אחריות, אבל מי שיש לה כתמים שהתייאשה מהם ולא מלבישה את הבגד אז אולי שווה לה לשקול אפשרות זו.
דם יורד בקלות עם מים קרים, נשמע הזוי קצת אבל זה מדעי וזה עובד!

לי יש קונסטרוקטה
אגב- זה גם מנקה את המכונה...

לבגדים שהצבע הלך (לא על בסיס קבוע כמובן)

משהו שגיליתי לאחרונה
בגדים שהרקע שלהם לבן ונהיו אפורים משימוש וכתמים מעצבנים
לקחת אקונומיקה מדוללת במים (ביחס של בערך 1ל-4)
ולכבס בזה את הבגדים

כמובן בזהירות גדולה
אבל לי עזר לכמה בגדים (וכותנות לילה) שכמעט נפרדתי מהם לפח...
מה הכמות של האקנומיקה אחרי הדילול?
האם מתאים לגופיות שהצהיבו או עם כתמים שונים שלא ירדו?
(בבגדי ילדים אני מרססת את הכתמים ובגופיות אני לא עוברת אחד אחד, כך שיש כתמי פירות וכדו' שלא ירדו)

מנסיון - מרכך כביסה של לנור (Lenor)
מריח לאורך זמן ולמרחקים גדולים

הצלחתי להשתמש בו עד ההריון הראשון... הוא היה אגרסיבי מדי ואחר כך לא יכלתי יותר להריח אותו... קחו בחשבון

חולצת פסים לבן שמנת שהפסים הלבנים כבר לא כל כך לבנים...
מה אוכל לעשות?

בחולצות לבנות שאני עושה שטיפה מקדימה אז אני שמה בשני התאים גם ג'ל כביסה וגם אבקת קליה
אפשר לשאול כמה מהוניש קליה להלבנה את שמה בכל תא?
גם בהשריה וגם בכביסה את שמה כפית ורודה אחת שלמה?
כי לפי ההוראות שעל הקופסה, צריך לפי דעתי לשים רק בתא הגדול - לא של ההשריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה