תנו לי מושגים בבקשה!

• פותח הנושא f.r
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ציירתי ללקוחה חמודה ציורים לספר,
אחד מהציורים שעדין לא ציירתה לה היא רוצה להשים אותו בכריכה חוץ מבספר עצמו.
כפי שידוע לי על כריכה לוקחים יותר,
נכון?
בבקשה תנו לי כיוונים ברורים כמה לוקחים על כריכה ,
אבל תשובות ברורות! לא כמו כמה שיותר, תלוי בך וכד' ,
תודה רבה מאד!!!!!

• הוסף לסימניות
אם היא רוצה לקחת את אחד הציורים מתוך הספר לכריכה לא צריך תשלום יותר
אני לקחתי על כריכה כמעט כפול מהציור הרגיל אבל זה באמת היה מושקע יותר לא עוד ציור.

• הוסף לסימניות
אם היא רוצה לקחת את אחד הציורים מתוך הספר לכריכה לא צריך תשלום יותר
יש לך טעות,
על כל שימוש נוסף מעבר להסכם מקובל לגבות תשלום.
ולכן על שימוש נוסף באיור ראוי לגבות תשלום נוסף,
לגבי המחיר -
תלוי. במטרת השימוש, וכן האם האיור מועתק כפי שהוא או שנדרשת השקעה נוספת (כמו התאמה לכריכה).
לרוב המחיר נגזר מהמחיר המקורי של האיור, אבל פה - שמדובר בכריכה - אני לא יודעת.
אני מקווה שבהסכמי עבודה אתה מגביל את השימוש בהתאם לתנאי התשלום

• הוסף לסימניות
אם היא אומרת לך מראש שהיא תשתמש בזה לכריכה,
ואת בעצם תעבדי יותר זמן על זה, כדי שהוא יהיה יותר מושך- הייתי מבקשת יותר
אבל אם היא סתם בוחרת תמונה ממה שציירת ושמה בכריכה- לא הייתי מבקשת יותר.

• הוסף לסימניות
לענ"ד, אולי יכעסו עלי מאיירים אחרים פה, ואולי קצת בצדק,
אבל אני חושב שדברים בסגנון כזה,
אם זה לקוח נוח ועובדים ביחד לעשות מוצר,
הדבר הנכון הוא להיות נוח בחזרה ולא להתעכב איתם על קטנות.

• הוסף לסימניות
לענ"ד, אולי יכעסו עלי מאיירים אחרים פה, ואולי קצת בצדק,
אבל אני חושב שדברים בסגנון כזה,
אם זה לקוח נוח ועובדים ביחד לעשות מוצר,
הדבר הנכון הוא להיות נוח בחזרה ולא להתעכב איתם על קטנות.

כמה נכון וחכם ובסופו של יום- שווה.
אפילו שעל פי החוק היבש ומה שמקובל בשוק את יכולה לדרוש יותר,
אבל לקוחות (גם אנחנו בהגדרה הזאת) שונאים שעוקצים מהם עוד ועוד ועוד
(כמו השעות נוספות של צלמים בחתונות חוץ מהחבילה שהזמנו..)
אולי אם הייתם מסכמות הכל בחוזה מראש,
אבל לבוא אחרי מעשה ולדרוש עוד כסף-- חמיצות כזאת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר חמיצות שיש הרבה דרישות של לקוחות שלא הוסכמו מראש :confused:
אני לא מסכימה איתך.
בעצם מה שאת אומרת,
שצריכים דחוף לשלוח מישהו לכתוב להם ב"פורום לקוחות" שגם הם יהיו יותר נוחים עם המאיירים..
:)

• הוסף לסימניות
בעצם מה שאת אומרת,
שצריכים דחוף לשלוח מישהו לכתוב להם ב"פורום לקוחות" שגם הם יהיו יותר נוחים עם המאיירים..
:)
חחחח אם הייתה אופצייה כזו, הייתי כבר כותבת מאמר בסגנון נתן גלנט על האמללת מאיירים...יש לי הרבה מה לומר.

• הוסף לסימניות
חחחח אם הייתה אופצייה כזו, הייתי כבר כותבת מאמר בסגנון נתן גלנט על האמללת מאיירים...יש לי הרבה מה לומר.
האמת בגלל זה כתבתי "אם הלקוח נוח וכו'" , כי באמת שמתי לב שיש איזה נטייה מוזרה של לקוחות ממגזרינו לבוא בגישה לא כ"כ נעימה של עבד-מעביד .
ובזול. :) (וזה הקטע המוזר, שזה היה אמור להיות דבר פשוט שאם באמת אתה רוצה מערכת יחסים של עבד-מעביד, ההגיון הפשוט בעולם הוא שזה עולה יותר, ולא פחות)
לא יודע איך זכינו שדווקא אצלינו יתקיים הפלא. אבל כנראה עדיף לא לפתוח עוד שיחה על הנושאים האלה, שלא נגיע להשוות בסוף כל מיני דברים שמישהו יגיד שזה כמו אצל הנאצים ויהיה בלאגן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האמת בגלל זה כתבתי "אם הלקוח נוח וכו'" , כי באמת שמתי לב שיש איזה נטייה מוזרה של לקוחות ממגזרינו לבוא בגישה לא כ"כ נעימה של עבד-מעביד .
ובזול. :) לא יודע איך זכינו שדווקא אצלינו יתקיים הפלא. אבל כנראה עדיף לא לפתוח עוד שיחה על הנושאים האלה, שלא נגיע להשוות בסוף כל מיני דברים שזה כמו אצל הנאצים ויהיה בלאגן.
ח"ו...
יש גבול לכל תעלול:D

• הוסף לסימניות
ובזול. :) (וזה הקטע המוזר, שזה היה אמור להיות דבר פשוט שאם באמת אתה רוצה מערכת יחסים של עבד-מעביד, ההגיון הפשוט בעולם הוא שזה עולה יותר, ולא פחות)
לא יודע איך זכינו שדווקא אצלינו יתקיים הפלא. אבל כנראה עדיף לא לפתוח עוד שיחה על הנושאים האלה, שלא נגיע להשוות בסוף כל מיני דברים שזה כמו אצל הנאצים ויהיה בלאגן.
אני ממש מבקשת,
לא להגיע להשוואות עם נאצים
זה ממש אנטישמי, ומוגזם, ולא לעניין
נא לשמור על ניקיון הפורום!
תודה

• הוסף לסימניות
את מי הצחיקו הנאצים???

יאללה בלגן!

• הוסף לסימניות
ברור שזה כן
בא נגיד את זה בצורה ברורה:
בעיני זה נאצי להשוות יהודים קדושים לנאצים
(גם אם הם לקוחות מעצבנים)
כן באמת, את נאו נאצית? זה שאלה טובה.
אבל לא התכוונתי שישוו את היהודים הקדושים לנאצים,
התכוונתי שישוו את הביקורת על המגזר שזה כמו שהנאצים עשו,
וגם לזה לא התכוונתי, אלא זה רק היה בדיחה על זה שתמיד איך שהוא וויכוחים מהסוג הזה יוצאים מפורפורציה ואנשים מפסיקים להיות משועשעים, ממש כמו שקורה עכשיו. :)

• הוסף לסימניות
את נאו נאצית??
בגלל ששאלת כ"כ יפה, אחסוך ממך את התשובה

כן באמת, את נאו נאצית? זה שאלה טובה.
אבל לא התכוונתי שישוו את היהודים הקדושים לנאצים,
התכוונתי שישוו את הביקורת על המגזר שזה כמו הנאצים,
וגם לזה לא התכוונתי, אלא זה רק היה בדיחה על זה שתמיד איך שהוא וויכוחים מהסוג הזה יוצאים מפורפורציה ואנשים מפסיקים להיות משועשעים, ממש כמו שקורה עכשיו. :)
כן,
אבל גם להשוות את הביקורת על המגזר לביקורת שהיתה על הנאצים,
או משהו כזה
זה גם נאצי

סתם סתם, בואו נעצור כאן
:p;):)
רחמים על האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה