האם יש צורך להזמין מראש באאיזה שעה מגיעים למקום:?טיפ שווה: לקנות כרטיס משולב לחמש האטרקציות העיקריות בלונדון ב- 55 פאונד:
לא חייבים ללכת לכל האטרקציות, מספיק שהלכתם לשלוש וכבר חסכתם ושילמתם פחות. הכרטיס הזה, הנקרא Merlin's Magical London, חוסך לכם לא רק הרבה כסף (עשרות פאונד) אלא גם שעות בתור!
- מוזיאון מאדאם טוסו
- לונדון איי
- הצינוק של לונדון
- הרפתקת שרק
- האקוואריום
כשתגיעו למאדאם טוסו למשל, ותראו את מאות האומללים העומדים בתורי ענק, פשוט נופפו להם באלגנטיות, תציגו את הכרטיס שלכם ותכנסו ישירות למוזיאון.
כרטיס Merlin's Magical London עם גישה מהירה ודילוג על התורים ניתן להזמין כאן:
https://www.getyourguide.com/london-l57/the-big-london-attraction-4-ticket-t70384/?partner_id=SIN3UNH&utm_medium=online_publisher&placement=content-top&cmp=LONDON POST
אין צורך להזמין בשעה מסוימת, אבל אם קונים באתר אני חושבת שצריך להגיע קודם למוזיאון השעווה מאדאם טוסו ורק אח"כ לשאר האתרים.האם יש צורך להזמין מראש באאיזה שעה מגיעים למקום:?
כלומר אני לא בטה שאני יודעת בדיוק מתי נהיה בכל מקום.... השאלה אם עדיים כדאי לקנות?
ומה התוקף של זה?
אבל איפה קונים אם לא באתר?אבל אם קונים באתר
לגבי התור במאדם טוסו - אם קונים כרטיס מראש באינטרנט יש תור נפרד שעובר מהר מאוד.קצת מידע נוסף
למי שמקפיד על כשרויות מאוד, קצת קשה למצוא מסעדות בגולדס גרין,
רובם בד"ץ לונדון ויש הרבה שלא אוכלים...
יש מסעדה חלבית בהכשר כדתיא, ומאפיה אחת, אם אני לא טועה, וכמובן מכולת.
כשרה, אני חושב שבסטמפורד היל יש יותר מסעדות בכשרויות מהדרין.
לגבי מאדם טוסו לא מומלץ בכלל !!!
התורות יכולים לקחת שעות, ולא שווה את המאמץ (גם המחיר מאוד גבוה לכרטיס)
אגב לטעמי מוזיאון השעווה בפראג שעולה 30 ש"ח כניסה הרבה יותר יפה !
את כל השאר נראה לי שכבר כתבו...
אפשר לקנות במקום עצמו, למשל במוזיאון השעווה, אבל אז צריך לחכות בתור.אבל איפה קונים אם לא באתר?
יש דווקא כמה מסעדות בכשרות "כדתיא" שהיא המחמירה ביותר (מקבילה לרב לנדא או בד"ץ ירושלים בארץ). יש מסעדה חדשה יחסית בסטמפורד היל בכשרות כדתיא. כאן יש פירוט על המקומות בכשרות הזו:קצת מידע נוסף
למי שמקפיד על כשרויות מאוד, קצת קשה למצוא מסעדות בגולדס גרין,
רובם בד"ץ לונדון ויש הרבה שלא אוכלים...
יש מסעדה חלבית בהכשר כדתיא, ומאפיה אחת, אם אני לא טועה, וכמובן מכולת.
כשרה, אני חושב שבסטמפורד היל יש יותר מסעדות בכשרויות מהדרין.
לגבי מאדם טוסו לא מומלץ בכלל !!!
התורות יכולים לקחת שעות, ולא שווה את המאמץ (גם המחיר מאוד גבוה לכרטיס)
אגב לטעמי מוזיאון השעווה בפראג שעולה 30 ש"ח כניסה הרבה יותר יפה !
את כל השאר נראה לי שכבר כתבו...
ויזה עובדת גם באוטובוסים או רק ברכבות תחתיותלא, אין הבדל בינהם, רק תבדוק שלא עולה לך המרה יקר שאז יהיה לך חסכוני יותר אויסטר כארד ולהטעין בפאונד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים