עזרה תנו ראשי תיבות לשנת תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תביאו שוקולד פרה גדול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תדעו שאתם פרה גדולה ;)
תהא שנת פנינים גדולות

• הוסף לסימניות
מהרב טוביה פולק בועד שלו לאברכים היקרים:
תדעו שאתם פשוט גיבורים

יפה מאוד. ולכן שווה להתעכב עליו ולדייק אותו. על פניו צ"ל 'תפילה שלי פורצת גבולות' ולא פורצת גבוה. (שלזה היה מתאים מרקיעה גבוה)
וואו!!!
איזה משפטים יפים!!!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
תחשבו שניה - (זה לא) פילוסופיה גאונית? תרתי משמע.

תאכלו השנה פיצ'ע גאלע ...

ומי שלא אוהב או סולד אז..
האם תאכלו השנה גאלע? פוי..!

(למי שלא יודע, גאלע זה רגל קרושה, ובקיצור סוג של ג'לי, שיש כאלה שמשתוקקים לזה עד כלות הנפש, כשכני היקר מקומה 3.. שמשגע אותי כמעט כל שבוע בהשאלת המטחנה, ויש כאלה שעבורם זה בל תשקצו... פיצ'ע זה רגל במרק)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שתי תבניות געפילטע פיש

• הוסף לסימניות
@חפצי יקיראל אם כל כך קשה לך בפרוג את יכולה להפסיק לשלם מנוי ואולי גם לא לבקר באתר בכלל
רק חבל שאת ככה כותבת על פרוג רגע לפני יום כיפור.
אני בכל אופן ממש לא מרגישה כאן שלטון טוטליטרי או חסר דמוקרטי.
ותחשבי שהיו תולים לך שלט בבית שכתוב בו שאת גנבת, האתר הזה הוא הרכוש שלהם ולא הוגן שישתמשו בו כדי להכפיש אותם, והגיוני ממש שהם ימחקו את זה

• הוסף לסימניות
תודו שרומסים פה ת'דמוקרטיה
מקווה שעד שנה הבאה לא תחשבי ככה ולא תצטרכי את הר"ת האלה...
וכמו ש@טאבו אמרה- אף אחד לא מחזיק אותך כאן בכח. וחבל שאת מסיטה את נושא האשכול, לא כדאי שינעל או ימחק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה