תנו רעיון לציור כריכה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מחפשת רעיון ללקוח שרוצה לבטא בכריכה "תולה ארץ על בלימה"
ספר שמכיל בתוכו את הקומיקסים שהתפרסמו בעלון: "אני ולשוני" למי שמכיר, בהלכות שמיה"ל.

אני כבר יבשה...
מחכה לרעיונות רעננים ושהסגנון לא יהיה מידי קומי הם לא אוהבים וחושבים שזה בלתי מקצועי בעליל;)

• הוסף לסימניות
אה...
וגם שלא יהיה מכונית שנבלמת, כי מחר יורד לדפוס ספר עם כזו כריכה למבוגרים, בהוצאה שלהם....
ושיתאים כמובן לילדים

• הוסף לסימניות
אולי ציור של גלובוס תלויה באויר על גבי פה סגור.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, תודה!
אבל גם חשוב שיופיעו ילדים בכריכה שיהיה ילדותי ומושך לילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;801640:
רעיון יפה, תודה!
אבל גם חשוב שיופיעו ילדים בכריכה שיהיה ילדותי ומושך לילדים.

אם כן במקום פה אפשר לצייר 2 ילדים כאשר אחד מעליב והשני שותק ומעליו תלוי הגלובוס...

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שכדאי ילד מעליב וכו.
קחי את הרעיון של גילה ומתחת לגלובוס תעשי 2 ילדים מביטים בפליאה או בחיוך.
או 2 ילדים על ספה עם ספר ענק שבכריכה גלובוס וכו.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על סגנון קסום בצבעי פסטל תכלת סגול הרקע וכדור העולם בגונים אלו גם כן,
עם כוכבים מנצנצים וכו', אני מדמיינת משהו ומנסה להעביר לך אותו.
ל'יודעת איפה בדיוק יכנסו הילדים, אך זה בעיקר נראה מושך. וגם ילדותי כמו אגדה מצד אחד,ומאידך ימצא חן בעיניהם אני מקווה.
בכל מקרה הצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
אפשר לצייר ילד עם פלסטר על הפה מחזיק ביד את כדור הארץ... או שרשרת עם כדור הארץ תלויה לו על הצאוור... :)

• הוסף לסימניות
אפשר לנצל בועות של מחשבה שלבסוף הופכות לגלובוס.זה גם מתקשר לקומיקס איך שהוא.הבועות יצאו אולי מאיזה ילד חושב ששם אצבע לפיו ובולם את פיו.וכמובן עם רקע של נוף שיהיה מענין.אני הייתי מציירת נוף על הגלובוס ולא מפה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציירת ילד באויר, מחזיק בחבל עבה כשחלק מהחוטים של החבל קרועים... אם זה לילדים בוגרים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אעביר ללקוח להחלטתו.
ואשמח לשמוע עוד, אם יש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה