תעני על זה .באיזה מחיר?
מה התחביבים שלה?
תכשיטים מדבר אליה?
מה זה הכול? בכל המישורים היא כבר מפוצצת????שיש לה הכל
אפשר קישור?אני קניתי לילדה בת 9, שיש לה ה-כ-ל...
בובת שיער להתאמן בתסרוקות + מכשיר בייבליס. (הזמנתי את שניהם מאליאקספרס)
מצלמה מדפיסה של ילדים [בסביבות 100 ש"ח]. קנינו לבת שלנו - נהנית עד אחרי הגג....אשמח לעוד רעיונות
יש לה מצלמה דיגיטלית..מצלמה מדפיסה של ילדים [בסביבות 100 ש"ח]. קנינו לבת שלנו - נהנית עד אחרי הגג....
את יכולה לתת לי קישוראני קניתי לילדה בת 9, שיש לה ה-כ-ל...
בובת שיער להתאמן בתסרוקות + מכשיר בייבליס. (הזמנתי את שניהם מאליאקספרס)
הילדה מבסוטית עד לב שמים...
זה בין 150 ל-350 ואפילו יותר. תלוי בדגם, באיכות, בחברה וכו' - וגם תלוי בחנויות...חשבתי על נגן מגע כמה צריך לעלות דבר כזה?
קנינו של "לכתחילה".חשבתי על נגן מגע כמה צריך לעלות דבר כזה?
אני קניתי בטימו נגן טאצ' שעולה 85 ש"ח, היה לי קופון ויצא לי 35 בלבד... אבל הוא רק באנגליתחשבתי על נגן מגע כמה צריך לעלות דבר כזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים