טיול תנו רעיונות למסלולים ואטרקציות בצפון

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים רעיונות איפה אפשר לצאת באזור הצפון
מסלולים/אטרקציות/פארקים/קיאקים וכו
כל מידע עדכני יעזור!
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
נא למקד מה חשוב לכם בדיוק!
מסלולים גילבון זאכי נחל כזית נחל עמוד בניאס תחתון מחניון האקלפטוס זה הידועים.
מעינות:עין ליאור עין כובס ליד צפת ויש את הגוחדר גישה רק ברכב בריכת הקצינים שמפוצצות בימים כאילו.
מה עוד יש מעינות בכל פינה בצפון רק השנה אחרי שנה כזו חלק שחונים מאוד.
המלצה שלי בניאס תחתון וזאכי לא תתחרטו!(אין לי מושג לגבי פריצות ייתכן ויש)ניתן להתחיל את בניאס תחתון מחניון שקד ואז הוא ריק!(ששששש... לא לגלות שלא יבואו כולם)

• הוסף לסימניות
אשמח גם למידע.
זוג עם ילדים עד גיל 15, נגישים עם רכב, מגיעים לכמה ימים לטבריה, נשמח להמלצות לאטרקציות באיזור.

• הוסף לסימניות
אשמח גם למידע.
זוג עם ילדים עד גיל 15, נגישים עם רכב, מגיעים לכמה ימים לטבריה, נשמח להמלצות לאטרקציות באיזור.
אטרקציות אני פחות יודע אבל מסלולים זאכי אלעל גילבון בניאס תחתון הם מהנים וחינמים !
מעיינות גם יש הרבה ויש את יער שוויץ במרחק קצר מטבריה אפשר ללכת למפל הנסתר שעכשיו הוא נפרד מהכינרת ואפשר ללכת למעגן לראות את האי החדש בכינרת (אפשר לשחות אליו למי שיודע לא מומלץ)
אטרקציות יש את הספורטי הימי בכינרת אני חושב שיש המון סוגים ויש את פארק הירדן שהוא קרוב לטבריה
יש גם איזה אגם ליד הזאכי מקום לא מוכר אם תרצו אפרט עליו!
טיול מהנה!

• הוסף לסימניות
אנחנו נמצאים באזור חצור
נשמח להמלצות מה אפשר לטייל שם משפחות עם ילדים
גם ברכבים וגם בנגישות לתח"צ
יעזור מאוד

• הוסף לסימניות
מעינות:עין ליאור עין כובס ליד צפת ויש את הגוחדר גישה רק ברכב בריכת הקצינים שמפוצצות בימים כאילו.
המלצה שלי בניאס תחתון וזאכי לא תתחרטו!(אין לי מושג לגבי פריצות ייתכן ויש)ניתן להתחיל את בניאס תחתון מחניון שקד ואז הוא ריק!(ששששש... לא לגלות שלא יבואו כולם)
יאוו תודה
באמת שמענו על המסלול הזה
תודה על ההמלצה!!

• הוסף לסימניות
כק"מ צפונית לצומת מעלה גמלא פניה ימינה לבאים מצפון להסתובב בכיכר יש שם איזה בית אריזה וליד לחפש אגם מדהים! והכי חשוב נסתר אפילו בימים אילו! האגם אמור להיות ממש אחרי הפניה ימינה.
אנחנו נמצאים באזור חצור
נשמח להמלצות מה אפשר לטייל שם משפחות עם ילדים
גם ברכבים וגם בנגישות לתח"צ
יעזור מאוד
ברכבים כנל גילבון בריכת הקצינים בריכת המשושים בתחץ ניתן ליסוע לקצרין יש שם פארק יפה ויש מעיין עין פחורה ליד צומת כח יש מעיין עין תאו מרחק הליכה ניתן ליסוע למירון או צפת ואז יש את נחל עמוד.למעשה בתחץ ניתן להגיע כמעט לכל מקום בתוספת הליכה לדוגמא לגילבון יורדים בצומת נשוט עם הקווים לקצרין.גם בניאס תחתון אפשרי בתחץ עם הקו לשדה נחמיה יש שם גם טילת יפה על הירדן. יש את עין נון קרוב לכביש עם הקווים לטבריה.יש את עין דביר מעיין מקסים מרחק הליכה מצומת עמיעד אין גישה לרכב עד המקום(ברכב 20 דקות וכנראה כפול בלי)
לעוד שאלות אשמח לעזור אך נא למקד מה בדיוק רוצים ולקחת בחשבון שאפשרות ההגעה עד המקום באוטובוס די מוגבלת! טיול נעים!

• הוסף לסימניות
אשמח למסלול לא קשה , או אגם קרוב לצפת ובלי פריצות,

• הוסף לסימניות
נחל עמוד-קרוב ממש לצפת ובימים אלו בדרך כלל זה מפוצץ חבר'ה 'משלנו'.., זה לא נחשב לקשה במיוחד. מאוד יפה ונחמד, ויש בו גם מים, אפשר להתחיל אותו מבית העלמין של צפת ולסיים במירון (אם כי רצוי הפוך) חוץ ממנו יש את הר מירון שזה מצריך נסיעה ברכב,
אם אתם רוצים משהו ממש קצר וקל-יש את נחל ראש פינה שמתחיל באזור הר כנען, לוקח לעשות אותו שעה וחצי-שעתים וחצי ואז אפשר להסתובב גם במושבה ראש פינה שזה מקום מאוד יפה, ולחזור משם לצפת בתח''צ
אם אתם רוצים פירוט על אחד מהמקומות הנ''ל תכתבו

• הוסף לסימניות
האם ניתן לטייל בבניאס עם רכב אחד? ז"א לחזוא לנקודת המוצא,
או להגיע לבניאס ללא מסלול הליכה?

• הוסף לסימניות
האם צריך להצטייד בסוודר ללילות צפת?
עירונית שכמוני גנזה את הסוודרים מזמן...

• הוסף לסימניות
ראש הנקרה זה אתר בתשלום, אחד המקומות היפים שיש בארץ והוא מתאים לכל גיל. יורדים ברכבל לתוך נקרות-שזה כמו מערות בתוך צוק שצמוד לים, והגלים נהים 'נכנס' לתוכם

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות

באתר הרשמי של רשות הטבע (אין כניסה למים) אפשר בהחלט להגיע ברכב אחד ולעשות מסלול קצר הלוך חזור
חוץ מזה יש הרבה מקומות בהם אפשר להגיע ברכב ללכת קצת ולחזור כולל כניסה למים, אני אתן אחד מהם-מקום שנקרא הטנק הסורי, נמצא ליד בית העלמין של קיבוץ שניר, אפשר לרדת משם לנחל ירידה קצרה (כ-300 מטר) ללכת קצת עם הנחל ולחזור
דרך אגב יש שם טנק סורי הפוך בתוך הנחל-זה אטרקציה לילדים

• הוסף לסימניות
אם אנחנו מגיעים לאזור הבניאס - תל דן
איזה עוד אטרקציות / אתרים מעניינים יש בסביבה? לגילאי 6 ומעלה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם מתחילים את בניאס תחתון מחניון שקד זה מסלול נגיש לעגלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה