דרוש מידע תנו רעיונות לסרט/ מצגת למתלמדת

• הוסף לסימניות
היי יש לכם רעיון בשבילי? לי אין!
לסרט/מצגת שאוכל לעשות בפריימיר ואם משהו מכן צריך אני מוכנה בחינם רק שיהיה לי רעיון ומקווה גם חומר לכך.

• הוסף לסימניות
עם צילום? בלי?
מה הרמה שלך?
והכי קל תמיד לעשות קריוקי...;)

• הוסף לסימניות
בואי לעשות לי את המצגות של הערב הורים...

האמת, כבר עשיתי :)

• הוסף לסימניות
כן
מצגת על שימת לב לדברים הקטנים...
לצלם דברים קטנים
להריץ תסריט וצריך לזהות מה רואים
סיטואציות שונות ועוד...
אם את עושה לי בחינם
אשמח לתת לך רעיונות מהבסיס ועד ההוצאה לאור...

• הוסף לסימניות
נוו...
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
יפית הייתי שמחה לרעיונות אבל אפנה אליך יותר מאוחר.
תודה רבה על ההצעה!
פשוט משהו פנה אלי בפרטי אולי לו אני יעשה ואם לא אז אני אפנה אלייך ואשמח לשמוע איך להתחיל
תודה! :D

• הוסף לסימניות
כן
מצגת על שימת לב לדברים הקטנים...
לצלם דברים קטנים
להריץ תסריט וצריך לזהות מה רואים
סיטואציות שונות ועוד...
אם את עושה לי בחינם
אשמח לתת לך רעיונות מהבסיס ועד ההוצאה לאור...
טוב לא הסתדרתי
אולי תעזרי לי?
אשמח לשמוע עוד בפרטי

• הוסף לסימניות
אם לא הבנת את הרעיון
אז תפני ליפית כי-
מי שמצעי יבצע

• הוסף לסימניות
היי יש לכם רעיון בשבילי? לי אין!
לסרט/מצגת שאוכל לעשות בפריימיר ואם משהו מכן צריך אני מוכנה בחינם רק שיהיה לי רעיון ומקווה גם חומר לכך.
סרט שאני מכינה עם תלמידות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה