- הוסף לסימניות
הכוונה לאותו מכשירמה ההבדל בין פיצה מייקר למיני קיטשן
הכוונה לאותו מכשירמה ההבדל בין פיצה מייקר למיני קיטשן
אשמח מאד לפירוט, על זה בעיקר אבל על כל מה שכתבת..* אורז יוצא אחד אחד נדיר.
אני מכינה רבעים כל שבתיש משהי שהכינה עוף ממש משולש וכו' במיני קיטשן?
יוצא מוצלח?
אשמח למתכון
אני שמה תפו"א ובטטה ובצל חתוכים די קטןיש משהי שהכינה עוף ממש משולש וכו' במיני קיטשן?
יוצא מוצלח?
אשמח למתכון
אפשר מתכון?אפשר להכניס המיני גם תבנית מלבנית בינונית- זה נכנס מעולה לא חייבים דןקא עגול
אני מכינה ככה עוף
אני עושה כמו בתנור, אין לי מתכון מיוחד, שמה סילאן/ דבש/ רוטב צילי/ טריאקי, אבקת שום, פפריקה, תבלינים לפי הטעם, מוסיפה מים ושמה במיני עד שנראה לי מוכןאפשר מתכון?
ומה ההבדל בתוצאה לתנור?אני עושה כמו בתנור, אין לי מתכון מיוחד, שמה סילאן/ דבש/ רוטב צילי/ טריאקי, אבקת שום, פפריקה, תבלינים לפי הטעם, מוסיפה מים ושמה במיני עד שנראה לי מוכן
בתנור אף פעם לא יצא לי טעים, ושם זה יוצא עסיסיומה ההבדל בתוצאה לתנור?
בדיוק הכנתי ביום שישי חצילים ובטטהבמה אתן משתמשות- מיני קיטשן או מיסטר קיטשן? והאם צ'יפס, קוביות בטטה וכו יוצאים מספיק קריספיים?
מיני או מיסטר?בדיוק הכנתי ביום שישי חצילים ובטטה
פרסתי לפרוסות
שמתי קצת שמן
יוצא וואו!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מומחה בהכל1 //