חזות מתובלים היטב מקפיצה מ2 הצדדיםעוקבת.
רוצה להשתמש כתחליף לתנור בשרי.
אז מה ההבדל בינו לבין סוטאז'?חזות מתובלים היטב מקפיצה מ2 הצדדים
מורחת את הפיתות הבשמן המתובל שנשאר ומחממת גם במכשיר ואז ממלאה בבשר
מעדדדדדןןןןן
נעשה מאוד מהר.אז מה ההבדל בינו לבין סוטאז'?
חשבתי שהכיף הוא להכניס ולשכוח.
את שמה ישירות על המיני קיטשן או נייר פרגמנט?חזות מתובלים היטב מקפיצה מ2 הצדדים
מורחת את הפיתות הבשמן המתובל שנשאר ומחממת גם במכשיר ואז ממלאה בבשר
מעדדדדדןןןןן
ישירות. זה מכשיר שמתנקה מאוד בקלותאת שמה ישירות על המיני קיטשן או נייר פרגמנט?
נכון אני לא רוחצת תחת זרם ממים אבל כן עם נייר סופג ומעט חומר ומנגבת היטבאיך? הבנתי שזה לא עם פלטות נשלפות
תוספות גם אפשר להכיןנכון אני לא רוחצת תחת זרם ממים אבל כן עם נייר סופג ומעט חומר ומנגבת היטב
ירקות אפויים מעולה פחות ניסיתי פסטה אורז וזהתוספות גם אפשר להכין
אני חדשה עם המני קיטשן רוצה לדעת מה עוד מכינים בו
תודה חנה חיה
רעיון גאוניתוך כמה זמן הירקות מבושלים?ירקות אפויים מעולה פחות ניסיתי פסטה אורז וזה
יש ירקות שאני עושה
בטטות
קישואים
גמבה
בצל סגול
ושיני שום שלמות
מתבלת בשמן זית מלח וסוכר חום
עד שהיה לי את המכשיר אפיתי בתנור
כיום אני עושה במכשיר זה נעשה מהר מאוד
לצרי אין לי מווסת חום יש לי של חברת DOMO משו כזה מאנגליהרעיון גאוניתוך כמה זמן הירקות מבושלים?
אתה עושה על החום הכי גבווה?
יש מתכון ששלחו החברה של חציליםמשהיא יודעת אם אפשר לטגן חצילים ואיך יוצא??
אני רוצה לטגן במיני קיטשן שהוא סגור כדי למנוע כמה שפחות משמן להשפריץ..
וגם כמה שמן שמים? וגם נייר אפיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מומחה בהכל1 //