כללי תנחומים - פספסתי ב3 קולות ת'תחרות

• הוסף לסימניות
וואלא!
באמת מרגיש אמשינובער
כי את כל היצירות ראיתי רק אחרי הבחירות
והיצירה הזאת במיוחד מאוד מושקעת ומוצלחת

• הוסף לסימניות
תגיש ערעור.

• הוסף לסימניות
איך ידעתי שזה שלך?...
גדול!!!!!!!!!
ממש חרה לי על שהוא לא נכנס.

• הוסף לסימניות
חיים ביקש שלא להוסיף שם תודות, אז נתתי לך פה...

:)

• הוסף לסימניות
וואו, באמת חבל!
ולדעתי היא ראויה למקום של כבוד עפ"נ אחרים שנכנסו...

וכן, גם אני ניחשתי בוודאות שהכרזה שייכת למקארתור!!

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא ה100 משקלים, קטונתי.

אך מבחינתי, זו הכרזה המנצחת !!!

• הוסף לסימניות
כרזה מאוד יפה.
לא יודע, אם כמו אברוש זו הכרזה המנצחת, אבל בוודאי, שלענ"ד הייתה צריכה להיכנס לחמישיה המנצחת.

• הוסף לסימניות
יש אלי הוא ביקש ניחומים.

אגב, אביגדור העלה סקר. אם תבחרו את אפשרות ג' מקארתור נכנס, אז יעללה "לכו להצביע" !!!

בשוּ שוּ

• הוסף לסימניות
גם באפשרות הראשונה מקארתור נכנס.
ההבדל הוא האם לגרפלדמן יהיה 20% סיכוי אם מקארתור יכנס או 33% סיכוי.

אפילו שזה לא מדויק, כי זה לא הגרלה אלא בחירה, אבל בערך.

• הוסף לסימניות
חבל שלא חתמת את השם שלך זה בטוח היה נותן לך עוד כמה עשרות קולות מה עוד שאת קולי נתתי לך ולדעתי ראויה הכרזה שלך מכל צד שתסתכל עליה ומכל קריטריון מתבקש שהיא תעלה לגמר ואף תזכה...
קבל את החיזוקים מכאן ועם המשקלים... נראה לי שלא חסר לך...

• הוסף לסימניות
כרזה מדהימה!!!!!

סליחה שלא שלחתי תודה... בחרתי בעיניים עצומות תוך כדי הכנת משלוחי מנות :)

• הוסף לסימניות
עדיין מוקדם לניחומים, הסקר יכול לשנות את התוצאות.
אהבתי מאוד את הכרזה שלך, הצבעתי בשבילה כמו בשביל האחרות. גם אני חושבת שהיא עונה על כל הקריטריונים של כרזה טיפוגרפית מצויינת, הרעיון והביצוע מעולים!

• הוסף לסימניות
אוייש מקארתור, עזוב רגע את הטיפוגרפיה, אני הייתי בוחר בגלל ההומור...

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא מבינה איפה פורסמו הזוכים??
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
באמת חבל!
בין הכרזות היחידות שהצבעתי להן, גם בגלל שזה בין הכרזות היחידות שראיתי שהן ראויות לתואר "כרזות טיפוגרפיות".

ואולי זה המקום להוסיף: נראה לי שהרבה מהמגישים לא עמדו על העיקרון של הטיפוגרפיה: הם עיצבו כך שהאותיות היו אבני בנין, אבל לא עיצבו באותיות. אני התאכזבתי מאוד מרוב הכרזות, ציפיתי למשהו אחר. קשה לומר שזאת טיפוגרפיה במיטבה. חבל.

מעניין אותי אם יש עוד כאלו שחושבים כמוני.

• הוסף לסימניות
תגידו לי כולכם, איך אתם יודעים מה הוא עשה?
מקארתור, תגיד את המספר.
תודה.
אה, כן, ותנחומי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;232910:
תגידו לי כולכם, איך אתם יודעים מה הוא עשה?
פשוט, בהודעה הראשונה באשכול יש קישור ליצירה של מקארתור.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה