• הוסף לסימניות
תנחשו באיזה אורגן של קורג עשיתי את זה?
שימו לב לאפקט של הגיטרה ולסט תופים.

קבצים מצורפים

• קורג.mp4
    6.6 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה pa 500 של קורג אין את הגיטרה והתופים באורגן וזה לא דגימות
אני בניתי את הגיטרה והתופים באורגן עד שישמעו אמיתיים

• הוסף לסימניות
מותר לחרוג מהנושא?

סליחה על החריגה...
שאלה כללית - לעזרה בנושא

הבן שלי בן 12 מנגן מאוד יפה
(הוא למד מעט כשהיה בן 10 ומאז הוא מנגן ומתאמן בלי סוף)
קנינו לו אורגן קורג pa600
יש אפשרות להקליט ישירות מהאורגן לאונקי? או כרטיס זכרון?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא. תקליטו למחשב

• הוסף לסימניות
יש חיבור מאורגן למחשב ומקליטים ברשמקול או בקיובייס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny779;1826502:
לא הצלחתי לזהות שום גיטרה...

מצטער שלא זיהיתי בהתחלה, פשוט אני מנגן על טיירוס ושם זה נשמע כל כך ברור וטוב...
באמת יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יצא שם פיקשוש ושומעים רק בצד אחד לכן זה לא נשמע כל כך טוב.

• הוסף לסימניות
הנה עוד....

קבצים מצורפים

• 3 שירים.mp4
    11.1 MB · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

איך מזהים את הקצב של השיר, אם הוא 3/4 או 6/8 או 4/4 ?
מסכים עם כל מילה -אם יש לך אורגן תפתח ערוץ תופים ותתחיל לתופף מומלץ לכל מי שעוסק במוזיקה במיוחד לזמרים
יש לי קורג 700 איך פותחים ערוץ תופים ? זה משנה איזה תופים ? (תוף, מצילה)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה