וואו!! פשוט מצמרר..אני פשוט לא נרגעת מזה
הרגשתי דחיפות לשתף...
ולהזהיר כמובן את הקטנים לאיפה זה יכול להגיע
כמובן יש לצין שהילד יצא בלא פגע
אפשר הסבר מה הכוונה?גם מי שיורד לרווח שבין שפת המדרכה לאוטובוס... וכ"ש האנשים שנצמדים לדלת של האוטובוס והולכים איתו עד התחנה (כדי שלא יעקפו אותם).
אנשים לא מבינים כמה הם טיפשים
כשאדם בוגר חוצה את הכביש באור אדום מתוך שיקול דעת, הילד לא רק רואה את הפעולה של החציה, אלא גם לומד ורואה שהוא בודק ומפעיל שיקול דעת לפני כן. לכן, חשוב ללמד את הילד שתמיד יש להסתכל, גם כשחוצים במעבר חציה וגם כשיש אור ירוק. ההסתכלות היא ההשתדלות הנכונה שעלינו לעשות כדי לשמור על הבטיחות.וואו!! פשוט מצמרר..
הכל מתחיל מדוגמא אישית.
כשאדם בוגר, חוצה באור אדום מתוך "הפעלת שיקול דעת" , והשיקול דעת המרכזי פה לא נלקח והוא: רואים אותך ולומדים ממך! זו טעות וחינוך מקולקל שמעבירים הלאה ..
רק השבוע הבן שלי עבר איתי באור ירוק במעבר חצייה ונכנס נהג אופניים חשמליות לתוך הצומת , הגלגל שלו נגע לבן שלי בברך כשהוא עצר. ב"ה המהירות שלו לא היתה גבוהה. אם לא היה לו רשיון , הוא היה נכנס במהירות גבוהה יותר והשם ירחם עלינו.
כל אחד צריך לקחת על הכתפיים שלו באחריות מלאה את הילדים שרואים מה הוא עושה!
זה יכול להיות ילד שעומד לידו ומחכה שיעבירו אותו, וזה גם יכול להיות ילד שיושב בחלון בבית ורואה את זה מלמעלה ואתה אפילו לא יודע.
אפשר הסבר מה הכוונה?
את גרה כאן בארץ?מפחיד.
יש לציין שאצלנו לא היה קורה דבר כזה.
5 מטר לפני מעבר חצי הרכבים כבר עוצרים.
אין - דבר- כזה- לא- לעצור- להולך - רגל !!
זה קרה באשדוד.איפה זה קרה?
אם ראיתי נכון הוא עם קורקינטאבל לרדת לכביש בריצה
לגמרי.את גרה כאן בארץ?
![]()
נכון בריכוזים החרדיים הבעיה קשה ומסוכנת שבעתיים בגלל חוסר מודעות. זלזול. לי זה לא יקרה וכו' וכו'.מפחיד.
יש לציין שאצלנו לא היה קורה דבר כזה.
5 מטר לפני מעבר חצי הרכבים כבר עוצרים.
אין - דבר- כזה- לא- לעצור- להולך - רגל !!
כאן,
למרות שהצומת עמוסה האוטובוס נכנס בלי להאט אפילו.
כשאנחנו בבני ברק / ירושלים
אני מזכירה לילדים כל הזמן שכאן הרכבים לא עוצרים!!!
נכון ממש, וחבל.לגמרי.
רק בערים חרדיות צריך "לרדת" לכביש כדי שהנהג יואיל בטובו לעצור.
גרה בבני ברק ולא נתקלתי בתופעה.לגמרי.
רק בערים חרדיות צריך "לרדת" לכביש כדי שהנהג יואיל בטובו לעצור.
לא גרה בבני ברק, ובל ביקור בבני ברק נתקלת בתופעה.גרה בבני ברק ולא נתקלתי בתופעה.
מנין לך שילד שרואה מבוגר חוצה באדום הוא "לומד ורואה שהוא בודק ומפעיל שיקול דעת לפני כן " ?כשאדם בוגר חוצה את הכביש באור אדום מתוך שיקול דעת, הילד לא רק רואה את הפעולה של החציה, אלא גם לומד ורואה שהוא בודק ומפעיל שיקול דעת לפני כן. לכן, חשוב ללמד את הילד שתמיד יש להסתכל, גם כשחוצים במעבר חציה וגם כשיש אור ירוק. ההסתכלות היא ההשתדלות הנכונה שעלינו לעשות כדי לשמור על הבטיחות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים